Het eetdagboek van… Zangeres en musicalster Brigitte Nijman

Brigitte is al twintig jaar zangeres en musicalster en kennen we van onder andere Grease, Ciske de Rat en Pietje Bell. Wat eet zij op een dag?

Lees ook

Brigitte is al twintig jaar zangeres en musicalster. We kennen haar van musicals en theaterconcerten als ‘Grease’, ‘Pietje Bell’, ‘Grace’, ‘Musicals to the max’, ‘Ciske de Rat’ en ‘Songfestival in concert’. Ze speelde de jonge Willeke Alberti in Willeke’s jubileumshow ‘Goud’. Met Laura Vlasblom maakte ze de theatervoorstelling ‘Haar’. Wat eet zij op een dag?

9.00 uur 

“Ik start de ochtend standaard met twee grote mokken sterke koffie met een beetje melk. Ik ben geen ochtendmens… Dus koffie is noodzakelijk, haha!”

9.15 uur 

“Na de koffie is het tijd voor mijn eiwitsupplementen en SuperQ10-capsules (voor mijn huid) van NewFysic. Daarbij eet ik twee appels en een mandarijn.”

10.45 uur 

“Ik maak een grote groene smoothie. Vandaag met appel, bleekselderij, komkommer, ananas en gember. Tussendoor drink ik veel water en ik ben verslaafd aan gemberthee. Dat drink ik de hele dag door, ook ’s avonds. Lekker voor mijn stem met af en toe een beetje honing.”

13.30 uur 

“Lunchen bij restaurant Bazar. Ik neem een salade met falafal. En ja, ook het sausje.”

15.00 uur 

“Tussendoortjes zijn bij mij bijna altijd appels of ‘snaaigroenten’. Makkelijk mee te nemen, gezond en lekker!”

16.15 uur 

“Ik heb twee hondjes, Sammie en Moosje, en vandaag gaan we lekker wandelen in het park. Twee vliegen in één klap: ik een frisse neus en zij even lekker lang uitrazen. Daarna weer een kop gemberthee.” 

18.00 uur 

“Als diner eten we volkoren pasta met veel groenten en een beetje kaas.”

20.00 uur 

Ik train nog een keer in mijn pak bij Impulz Studio in Weesp met mijn personal trainer. Daarna uiteraard nog een tussendoortje!”

Over Brigitte 

Leeftijd: 45
Lengte: 1,69 cm
Gewicht: 59 kg
In shape? “Ik heb de neiging om te weinig
en onregelmatig te eten. Maar dankzij de ondersteuning van de eiwitsupplementen en het gezonde eetpatroon van NewFysic blijf ik op gewicht. Ik heb bij NewFysic geleerd dat ik eigenlijk meer moet eten en op vaste tijden. Daarnaast train ik twee keer per week in de sportschool en sinds kort doe ik aan EMS-training bij Impulz Studio in Weesp. Dat is twintig minuten trainen waar normaal drie uur voor staat. Je traint met een pak aan en krijgt elektrische stootjes, waardoor je in kortere tijd een beter resultaat boekt.”

Lees ook: Het eetdagboek van… Kiki van Deursen

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook