Hoe Emma Stone in shape kwam voor haar rol in La La Land

Haar personal trainer vertelt je het grote geheim

Lees ook

Als je La La Land hebt gezien, weet je dat Emma Stone zich een slag in de rondte heeft gedanst (samen met hottie Ryan Gosling). Het zag er fantastisch uit, ook al is Emma geen professioneel danseres. Hoe kreeg ze het dan toch voor elkaar om zo goed te dansen en ook nog eens zo mooi in shape te zijn? Haar personal trainer Jason Walsh onthult haar fit-geheimen. 

Work harder

Jason Walsh traint naast Emma Stone ook Jennifer Aniston, Irina Shayk en Ashley Greene. Volgens hem is consequentie de sleutel naar zo’n goed lichaam. “Dat is wat heeft geholpen voor Emma. Er waren dagen dat ze geen zin had om te komen sporten, maar na de training was ze altijd blij dat ze toch is gegaan. Daarnaast is dansen op zich ook een goede manier om in shape te komen (naast de reguliere trainingen). Dat deed ze natuurlijk veel tijdens de repetities en opnames voor de film”. 

Druk, drukker, drukst

Als er een groot evenement aankomt, laat Jason Emma deadlifts en single-leg squats doen tijdens de trainingen. “Deadlifts zijn fantastisch om het totale lichaam sterker te maken. Single-leg squats zorgen voor meer stabiliteit en mobiliteit in de heupen.” Echter waarschuwt hij wel om niet te veel te doen. “Emma danste enorm veel ter voorbereiding van de film en ook trainden we regelmatig. Extra cardio zou voor haar dan ook echt niet goed zijn. Hardlopen is erg stressvol voor het lichaam. Het laatste wat ik voor Emma wilde is dat ze dan nog ging hardlopen tussen haar drukke werk- en trainingsschema door.” 

Lees ook: Wat is beter: Sporten met een lege maag of juist niet? 

Bron: Women’s Health USA, Beeld: Getty

 

 

Laatste nieuws

Zie ook

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Ben jij in je hoofd al bezig met zomervakantie? Dan zijn deze tips voor jou vast een lot uit de loterij!
'Ik slikte 200 laxeerpillen per dag'

Claudia: ‘Ik slikte 200 laxeerpillen per dag’

Dat ene pilletje per dag werden er al snel meer...