Eerste mymuesli winkel in Nederland

Ben jij een echte ontbijt en muesli fan? Dan hebben we goed nieuws: er komt een mymuesli winkel in Nederland!

Lees ook

Ben jij een echte ontbijt en muesli fan? Dan hebben we goed nieuws: er komt een ‘mymuesli’ winkel in Nederland. 

De winkel, die in het centrum van Utrecht komt, zal een ruim assortiment hebben van maar liefst dertig verschillende soorten muesli, havermout en diverse ‘mymuesli2go’ producten. En er is meer nieuws: ter ere van de eerste Nederlandse winkel komt ‘mymuesli’ met een exclusieve limited edition: ‘Holland-muesli’.

Over mymuesli

Het Duitse merk ‘mymuesli’ startte in 2007 met een online shop. Het was de eerste aanbieder van customized muesli wereldwijd. Op de website van ‘mymuesli’ kun je zelf je muesli mix samenstellen. Alle producten zijn honderd procent biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Inmiddels heeft het merk al zo’n zestig winkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden.

Nederlandse winkel

En nu dus ook in Nederland. We like! Max Wittrock, één van de oprichters van ‘mymuesli’, zegt het volgende over de opening van de winkel:

Nederlanders zijn stylish, fashionable en ver ontwikkeld op het gebied van e-commerce en digitalisering. Er is echter nog ruimte voor goede muesli. Onze groei in Nederland is vanaf het begin heel constant. We zijn erg blij dat onze droom om een winkel in Nederland te openen nu eindelijk werkelijkheid wordt

Holland-muesli

De limited edition ‘Holland-muesli’ is een krokante mix met oranje duindoornbessen. De koker heeft een Hollands design in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Naast tulpen, molens en klompen, pronken ook de grachtenhuizen en de Nederlandse vlag op de koker.

mymuesli koker

Lees ook:

Deze ontbijtjes bevatten veel suiker

Wil je afvallen? Eet chocoladetaart als ontbijt!

Beeld: MaisonPR, bron: MaisonPR 

Laatste nieuws

Zie ook

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Ben jij in je hoofd al bezig met zomervakantie? Dan zijn deze tips voor jou vast een lot uit de loterij!
'Ik slikte 200 laxeerpillen per dag'

Claudia: ‘Ik slikte 200 laxeerpillen per dag’

Dat ene pilletje per dag werden er al snel meer...