Win een originele Bodyhoop! (GESLOTEN)

Wil jij ook een platte buik? En dan het liefst zonder saaie en vermoeiende buikspieroefeningen? Dat kan op Happy in Shape. Win een originele Bodyhoop.

Lees ook

Wil jij ook een platte buik? En dan het liefst zonder saaie en vermoeiende buikspieroefeningen? Gelukkig is er nu een work-out die je gewoon thuis kunt doen en waar je taille strak en jij blij van wordt: hoelahoepen met de Bodyhoop! Maak nu kans op een originele Bodyhoop t.w.v. €59.

Met de Bodyhoop train je rompstabiliteit, oftewel je ‘core stability’ met als resultaat:

  • sterkere buik-, rug-, been-, en bilspieren
  • gericht gewichtsverlies door energieverbranding
  • een slanke taille
  • een betere conditie
  • een soepele rug en heupen
  • een betere rompstabiliteit

Hoelahoepen met de Bodyhoop is niet moeilijk, want door de speciale vormgeving is hij gemakkelijk hoog te houden. De Bodyhoop weegt 1,8 kilo en is omwikkeld met extra dik foam. Je krijgt er ook een stretchband voor arm- en borstspiertraining bij. Bij de Bodyhoop hoort een gratis online work-outprogramma met instructievideo’s in HD kwaliteit, opbouwschema en Bodyhoopoefeningen, samengesteld door fysiotherapeut en personal trainer Sarah Menig.

Winnaars van deze prijs krijgen bovendien 5 weken lang toegang tot het Workout Pro programma t.w.v. € 14,95, een online full body work-out die aansluit op Workout Basic die je gratis ontvangt bij je Bodyhoop. Het bestaat uit 25 afwisselende en intensieve trainingen in HD-kwaliteit die je gewoon thuis kunt doen. Ga voor meer info naar bodyhoop.nl

Deze actie is helaas afgelopen

Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter, dan kunnen we de winnaar straks snel verblijden met deze bodyhoop incl. work-out.

Deze actie loopt tot 4 april 2016.

Laatste nieuws

Zie ook