De nieuwe Happy in Shape ligt nú in de winkel!

En dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

Lees ook

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we het grote beach body nummer met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory
Pamela Reif (24) is de grootste en veelzijdigste fitfluencer van Duitsland. Met haar effectieve movements, self love-motivatie en gezonde muffins motiveert ze miljoenen volgers. En als Global ambassadrice voor PUMA training én fashionfan lanceerde ze onlangs ook nog een speciale PUMA training-collectie. Wij spraken haar: ‘Sporten gaat om mindset, zelfliefde en gelukkig zijn’.

Beauty
In de sportschool nemen we het voor lief, maar als we ‘s zomers flaneren in onze zonnige jurkjes dan zitten we niet te wachten op lichamelijke watervalletjes. Daarom: eerste hulp bij zweten. Ook lees je alles over vitamine D en selecteerden we de lekkerste verzorgende producten die bewijzen dat het ultieme zomergevoel begint in je badkamer.

Fit
Bikinibody’s in alle soorten en maten: van Jennifer Lopez tot Ashley Graham, sterren vertellen wat zij doen (en uiteraard ook laten) om lekker in hun vel te zitten. Zelf ook weer in beweging komen? We hebben de meest effectieve oefeningen om je billen en benen te trainen voor je verzameld. Ook shop je de mooiste outfits per sport, delen we de beste Garmin gadgets voor een gezonder leven en kun je hardloopschoenen van Mizuno winnen. Verder spreken we ultratrail-loper en mom Sophie Power die in een klap beroemd werd toen een foto van haar viraal ging waarop ze borstvoeding geeft tijdens een van de zwaarste trailruns over de Mont Blanc. En delen drie lezeressen die hun levensstijl drastisch hebben veranderd hun verhaal. Last but not least: Happy in Shape’s redactie testte verschillende gadgets, schoenen en foodproducten voor je uit.

Psyche
Zo’n 1 op de 5 volwassenen in Nederland lijdt ooit aan depressieve gevoelens. Daarom is het belangrijk om niet alleen op je lichaam te focussen maar ook op je geest. Hoe herken je een zwakkere mental health en vooral: wat kun je doen om je beter te voelen? We geven mental health tips om je beter te voelen.

Food
We delen niet alleen onze nieuwe favorieten op het gebied van food, maar spraken ook met de Meisjes van de Moestuin. Ondanks een overvolle agenda, een moestuin van slechts 25 vierkante meter én een minikeuken verbouwen zij allerlei groenten waarmee ze toegankelijke recepten maken die nu gebundeld zijn in het boek Kweken, Oogsten, Koken en Eten. Lees en leer!

Travel
We hebben het de afgelopen maanden moeten doen met staycations in eigen land. Niks mis mee natuurlijk, maar stiekem fantaseerden wij over verre exotische oorden. Happy in Shape zet de fijnste plekken voor je op een rij. Om heerlijk bij weg te dromen…

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws

Zie ook