What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

BaByliss lanceert 9000 Cordless Collection

Raak jij ook zo geïnspireerd door de talloze hairstyles die je momenteel ziet? Met de 9000 Cordless Collection van BaByliss kun jij nu gemakkelijk iedere haarstijl creëren op elke gewenste plek! De Cordless Straightener is een stijltang die je na drie uur snelladen een half uur lang non-stop én draadloos kunt gebruiken. De Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm; ideaal voor het creëren van mooie losse golven. Creëer jij liever een mooie krullenbos met een draadloze krultang mét klem? Dan is de Curling Tong voor jou. Het revolutionare verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en constante opwarming van iedere lok. Nooit meer een bad hair day! De collectie is verkrijgbaar bij babyliss.nl, bol.com, MediaMarkt en Productpine.

Ga uit eten met je hond voor dierenopvang Amsterdam

Op vrijdag 22 oktober organiseert de van oorsprong Californische bierbrouwer Lagunitas DOGtoberfest, een diner voor jou en je hond bij PLLEK Amsterdam. Waarom? Om geld op te halen voor Dieren Opvang Amsterdam (DOA). Op vrijdag 22 oktober wordt er een 3-gangendiner geserveerd – ja, ook voor je viervoeter. Er is lekker eten, bier en muziek. Maar er is ook van alles te doen! Je kunt je je laten portretteren met je hond, er is een hondengedragstherapeut aanwezig, en je hond kan naar de groomingsalon in de Lagunitas camper. Om het een exclusief etentje te houden zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Ook zonder hond mag je komen. Tickets bestel je hier. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel een donatie doen aan DOA? Dat kan via deze QR-code/Tikkie.

Nu uit: Het prijswinnende kookboek De dankbare keuken

Het kookboek is een afspiegeling van de gerechten die worden gecreëerd en geserveerd bij het bekende eco Mundekulla Retreat Center. Een bijzondere plek in de Zuid-Zweedse bossen, gevuld met muziek, rust en duurzaamheid. De dankbare keuken is een kookboek vol veganistische en vegetarische recepten en werd in 2020 uitgeroepen tot 'Best Vegetarian Cookbook Sweden' en 'Best Hotel Cookbook in the World!' bij de Gourmand World Cookbook Awards 2020. Het boek staat tevens in de top vier beste hotelkookboeken ter wereld. Moet je hebben dus! Je koopt hem hier.

HEMA viert 95e verjaardag met rookworstfeestcollectie

Hiep hierp, hoera! HEMA bestaat 4 november 95 jaar. Dat wordt gevierd met een limited rookworstfeestcollectie; van romper tot sweater, van sok tot theedoek en van fotokoektrommel tot bierpakket. Er is van alles wat! De items zijn verkrijgbaar via hema.nl en in diverse filialen.

Yummygums voegt smaak & kleur toe aan gezonde routines

Het najaar is begonnen en dus is het ook de tijd om extra goed voor jezelf te zorgen. Om die donkere, sombere dagen gezond door te komen lanceert vitamine gummie merk Yummygums hun merkcampagne “Dat smaakt naar meer” waarmee ze laten zien dat een gezonde levensstijl niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Want zeg nou zelf: fruitige vitamine gummies zijn een makkelijke manier om te genieten van een gezonde, maar vooral ook lekkere routine. Er zijn 3 soorten vitamine gummies: Multi+, Hair en Mommy. Binnenkort komen daar o.a. suikervrije varianten, Kids, Sleep, Energy & Vega bij. Je bestel ze hier.

GloWish by Huda Beauty lanceert Luminous Pressed Powder en Cheecky Vegan Blush Powder

Huda Kattan, oprichtster van Huda Beauty, lanceert met GloWish by Huda Beauty de Cheeky Vegan Blush Powder en Luminious Pressed Powder die de natuurlijke glans van de huid accentueren. De poeder is verkrijgbaar in 13 tinten van Fair tot Extra Rich, allemaal met een neutrale ondertoon, zodat elke tint uniek is, maar toch rekbaar en meerdere huidtinten kan flatteren. De no-fuss blush is verkrijgbaar in vier mengbare tinten voor elke huidskleur. Voor beide nieuwe producten is ook een kwast geïntroduceerd: de Face All Over Powder Brush en de Face Bronze & Blush kwast.

Innersense Organic Beauty nu ook verkrijgbaar in Nederland

Innersense Organic Beauty staat voor schone, pure, biologische en chemicaliënvrije haarproducten die tegelijkertijd ook professioneel en kwalitatief zijn. Bij de producten staat de natuur centraal. Zo wordt er gebruikt gemaakt van concious chemistry; dit is een cruelty free proces zonder toevoeging van synthetische stoffen, waardoor de zuiverheid van de plantaardige ingrediënten optimaal kan worden bewaard. Daarnaast wordt er natuurlijk ook voor gezorgd dat de producten hydraterend, voedend en revitaliserend werken voor je haar. Benieuwd naar alle producten? Klik hier.

Salt of the Earth lanceert Ocean & Coconut deodorant

Is jouw vakantie ook voorbijgevlogen? Geniet dan nog even heerlijk lang na en waan je op tropische resorts met de nieuwe frisse geur Ocean & Coconut van Salt of the Earth: dé nummer 1 marktleider op het gebied van natuurlijke deodorant. De deo is 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Deze deodorant beschermt langdurig zonder witte strepen achter te laten op jouw kleding en is bovendien na- vulbaar met de Salt of the Earth Ocean & Coconut Deodorant Refill. Hij is niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Je koopt 'em hier.

Laatste nieuws