De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

En dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

Lees ook

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we het grote Body Positivity nummer met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory
Influencer Mascha Feoktistova staat op de cover. Zij laat zichzelf op haar sociale kanalen altijd zien zoals ze is. Met en zonder een kilootje meer. Over body positivity zegt ze: “Ik praat er niet over, ik laat het liever zien.” En dat doet ze ook in de prachtige shoot die we met haar hebben gedaan, op de valreep een dag voor de lockdown werd aangekondigd. Je leest het hele interview op pagina 24.

Beauty
Je huid kan in deze wintermaanden wel wat extra liefde en aandacht gebruiken. Bescherm je velletje tijdens de koude en schrale dagen en laat ’t stralen met onze tips voor een winterproof skin. Ook selecteerden we beautyproducten voor een stralende glow én met een positieve impact op je mentale gezondheid. Last but not least: de celebs die niet meer aan diëten doen, maar voor een happy en healthy body en mind gaan.

Fit
Ons voornemen voor 2022: geen heftige diëten meer volgen die toch niemand volhoudt. Diëtist Desiré van gezondeten.nl neemt de laatste dieethypes kritisch onder de loep, en vertelt wat wél werkt om blijvend af te vallen en beter in je vel te zitten. Verder delen we de sporttrends van 2022 en vertellen drie vrouwen over hun inspirerende reis naar zelfliefde.

Food
We delen niet alleen onze nieuwe favorieten op het gebied van food, maar spraken ook met Stephanie Verstift, chef van het Mundekulla Retreat in Zuid-Zweden. Ze bundelde haar favoriete recepten in het boek De Dankbare Keuken. Ook lees je drie eetdagboeken om zelf inspiratie op te doen.

Psyche
Hoe vol is jouw glas nog in deze corona-tijden? Heb je meer rust gevonden nu je er toch niet op uit kunt? Of kun je geen enkele reden meer bedenken om überhaupt nog je bed uit te komen? Samen met psycholoog Andreea Blum zochten we uit hoe je glas zo vol mogelijk blijft tijdens nog een pandemiejaar. Ook lees je alles over manifesteren om je wensen uit te laten komen. Want manifesteren kun je leren!

Travel
Snorkelen tussen de zebravissen, en dolfijnen spotten vanaf de boot. Mauritius is met haar prachtige natuur – zowel aan land als in het water – een heus vakantieparadijs. Wij geven je acht redenen waarom je een verblijf op Mauritius en Club Med Plantation d’Albion bovenaan op jouw travel bucketlist moet zetten.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Happy in Shape

Hoofdredactrice Hilde: “Heel veel leesplezier en denk de volgende keer als je in de spiegel kijkt niet wat je allemaal zou willen veranderen aan jezelf, maar hoe blij je bent met wat je ziet. Wedden dat het werkt en je je een stuk beter voelt de rest van de dag?”

Laatste nieuws

Zie ook