Neem nu een abonnement op Happy in Shape en krijg een abonnement op een blad naar keuze cadeau

En dat voor maar €22 euro!

Lees ook

Grote kans dat jij als goed voornemen had om in 2022 wat vaker een me-momentje in te lassen. En hoe kun je dat beter doen dan door je even terug te trekken met een goed tijdschrift? Speciaal voor jou heeft Happy in Shape daarom een actie die je niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Februari-actie

Happy in Shape heeft iets heel leuks voor je: neem nu een abonnement op Happy in Shape en krijg een abonnement op een blad naar keuze cadeau. En dat voor maar €22 euro! Hiervoor ontvang je vier nummers van Happy in Shape, plus een aantal nummers van het blad dat jij kiest. Bijvoorbeeld GraziaMarie ClaireLonely PlanetElegancePlayboyWieler Revue, Beau Monde. Keuze zat. Bovendien lopen de abonnementen automatisch af. Je zit dus nergens aan vast, ideaal! Klik HIER om gebruik te maken van de actie.

Happy in Shape

Je hebt tot en met 22 februari om gebruik te maken van deze fijne actie. En dat wil je! Happy in Shape is een feelgood magazine over álles wat een vrouw nodig heeft om gezond te blijven en om goed in haar vel te zitten. Boordevol inspiratie op het gebied van gezondheid, beauty, reizen, mind en lifestyle. 

Laatste nieuws

Zie ook