Monica Geuze openhartig over nieuwe cosmetische ingreep

"Ik wil er transparant over zijn", aldus de vlogger.

Lees ook

Dat Monica Geuze weleens een cosmetische ingreep heeft ondergaan, is allang geen geheim meer. Een paar jaar geleden liet de influencer nog geregeld haar lippen opspuiten en in haar boek Unreleased verklapte ze dat ze twee keer haar borsten heeft laten vergroten. Na een lange tijd besloot ze nu weer een bezoekje te brengen aan haar cosmetisch arts. 

Cosmetisch arts

“Ik wil even wat openheid geven”, begint Monica in haar nieuwe vlog. “Ik heb al eerder fillers gebruikt, maar ook weer laten verwijderen. Uit mijn lip heb ik ze weg laten halen. Ik heb ooit een keer fillers in mijn jukbeenderen, kaaklijn en neus gehad, maar dat is alweer een aantal jaar geleden. Fillers lossen zichzelf op, dus dat gaat weer weg”, vertelt ze over de ingrepen die ze eerder liet doen.

Het enige wat ze de afgelopen jaren nog deed, was botox in haar oksels en voorhoofd. “Vooral als de zomer eraan komt, omdat ik het vervelend vind dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. In bijvoorbeeld een grijs shirt zie je zweetplekken en ik vind dat niet de meest elegante look. Dus ik kies ervoor om dat te behandelen met botox. Ook behandel ik mijn fronsrimpel met botox.”

Jukbeenderen en kaaklijn

Ze laat weten dat ze vorige week weer een bezoekje heeft gebracht aan haar vaste cosmetische arts. “Het is absoluut niet waar dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen”, legt ze uit. Maar ze besloot deze keer toch wat te laten doen. “Ik was bij hem en dacht: ik wil wel weer eens wat proberen. Ik heb fillers in mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen. Het is echt minimaal gedaan, maar ik ben er wel tevreden over.”

Het voelde voor de vlogger niet goed om het er niet over te hebben met haar kijkers, maar ze benadrukt wel dat ze door haar verhaal te delen absoluut niemand wil aanmoedigen om hetzelfde te doen. “Ik zou zelfs niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde me er prettig bij, dus heb het wel gedaan. Ik wilde gewoon een stukje transparantie geven”, vertelt ze. “Ik wilde het ook zeggen omdat ik natuurlijk de hele tijd mijn hoofd film.”

Bron: YouTube | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook