Selena Gomez laat ‘echte lichaam’ zien in nieuw TikTok-filmpje

"Echte buiken komen terug" aldus de zangeres.

Lees ook

Net als menig celeb, is Selena Gomez ook op zonvakantie. Op haar social media deelt ze grappige filmpjes van haar vakantie in Italië, maar ook filmpjes met een serieuze ondertoon. Zoals bij haar nieuwste filmpje, waar ze eerlijk is over lichaamsbeeld. 

Selena Gomez

Selena Gomez‘ filmpjes bevatten vaak veel humor, maar zijn soms ook hartstikke eerlijk – en haar nieuwste filmpje is daar een goed voorbeeld van. In het TikTok-filmpje zien we de beauty op een boot leunen en draagt ze een paarse one-piece badpak. Een prachtig beeld, waar de actrice een duidelijke boodschap over heeft.

“Suck it in”, horen we een stem op de achtergrond zeggen. “Ik zuig helemaal niks naar binnen”, zegt de actrice, die overeenkomt met de audio die ze aan de video heeft gekoppeld. “Waarom?”, vraagt de stem opnieuw. “Echte buiken komen verdomme terug, oké?”, mondt ze uit.

@selenagomezVaca self♬ original sound – unwinewithtashak

Comfortabel in mijn eigen lichaam

De video is ondertussen al meer dan 11 miljoen keer bekeken, en kan rekenen op ruim 3 miljoen likes. Veel volgers van de actrice zijn het er helemaal mee eens, en laten dit ook horen in de reacties. Zo schrijft er iemand: “Door jou voel ik mij comfortabel in mijn eigen lichaam.” Een andere volger is blij met de boodschap die Selena heeft, en schrijft: “Je hebt geen idee hoe erg deze video’s helpen bij jonge vrouwen. Dank je!”

Body image

Het is overigens niet de eerste keer dat Selena eerlijk is over body image. Eerder dit jaar deelde ze in een openhartige video welke opmerkingen ze in de loop der jaren over haar lichaam heeft gekregen. “Ik geef niet om mijn gewicht, omdat mensen er toch over zeuren. ‘Je bent te klein.’ ‘Je bent te groot.’ ‘Dat past niet.’ Meh, meh, meh”, aldus de actrice. Dat zijn klare woorden!

Bron: Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook