Zet je schrap: deze legging maakt een comeback

Yay or nay?

Als Hailey Bieber in een item gespot wordt, kun je de klok erop gelijk zetten dat het een week later een trend is. Dit keer rockt het model een, jawel, leren legging.

Leren legging

Dacht jij dat de leren legging passé was? Think again. Het eens zo geliefde (hallo 90’s!) en toen zo gehate item maakt dankzij Hailey Bieber een comeback.

Tijdens haar New Year’s Eve tripje naar Aspen met vriendin Kylie Jenner werd Hailey gespot in een all-black après-ski outfit. Ze droeg een oversized Saint Laurent jas, YSL handtas en zonnebril, maar ook leren Loewe puffer boots met een bijpassende leren legging. En nu miss Bieber de legging goed heeft gekeurd, is het slechts een kwestie van tijd tot de winkels er vol mee hangen.

Zo draag je ‘em

We geven toe, een (faux) leren legging ziet er alles behalve comfortabel uit. Maar niets is minder waar. Heb je er eentje gevonden die lekker veel stretch heeft, dan zit hij net zo lekker als een gewone legging en trek hem voorlopig dus niet meer uit.

Hoe je de trend combineert? Met een grote gebreide trui, oversized blazer of wijde witte blouse. Combineer de legging zoals Hailey met een lange wollen mantel, of ga voor leather on leather met een lekkere grote leren jas. Chunky sneakers, grote boots of UGG’s eronder en je bent ready to go.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws