Behaal én behoud je ideale streefgewicht met NewFysic

Lees ook

Wil jij dit jaar lekkerder in je vel zitten? Afvallen, maar op een gezonde en blijvende manier? Dan ben je bij NewFysic aan het juiste adres.

Beste versie van jezelf

Met NewFysic behaal en behoud jij je ideale streefgewicht met behulp van hoogwaardige supplementen, een voedingsproductplan en gratis coaching. Je coach is er om je te adviseren, inspireren en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Het op maat gemaakte voedingsproductplan is voorzien van de juiste ondersteunende supplementen en afgestemd op jouw lichaam en leefsituatie. Gun jezelf een gezond gewicht, gun jezelf NewFysic!

Kortingscode

We hebben goed nieuws: Happy in Shape lezeressen die met NewFysic willen starten, krijgen 25% korting. Gebruik de code NEWHAPPY online bij het afrekenen of vermeld deze in de vestiging waar je de afspraak voor een gratis intake maakt. Hiermee krijg je 25% korting op het Reset Pakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een vliegende start met NewFysic. De actie loopt tot en met 28 februari 2023 en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Beeld: NewFysic

Laatste nieuws

Zie ook