Aha! Met dit product heb je geen last meer van schurende bovenbenen

Er is niets vervelender dan schurende bovenbenen in de zomermaanden. Heb je net je favoriete jurkje aan, zit deze niet lekker omdat je benen tegen elkaar schuren. Dat kan heel vervelend zijn en laten we daar nou niet op zitten wachten tijdens het mooie weer. Gelukkig is er een hele handige lifehack waardoor je hier geen last meer van zult hebben. Enne, die scoor je gewoon bij Decathlon!

Handige crème

We hebben al een aantal jaren geklaagd over het uitblijven van de zomer, maar eindelijk is-ie daar: de zon. Hoe fijn de warme temperaturen ook zijn, het gaat helaas ook gepaard met enkele irritaties. Zoals plakkende en schurende bovenbenen. Gelukkig heeft Decathlon nu hét middel die dit kan voorkomen. De winkel heeft namelijk anti-schuur crème. Deze crème beschermt de huid bijvoorbeeld tegen oververhitting of irritatie tijdens het sporten, maar kun je dus ook gebruiken om frictie tussen je bovenbenen te voorkomen. De crème is waterbestendig en transpiratiebestendig. Ideaal, toch?

Koopje

De crème kost maar €6,99 en kun je bestellen via de website of natuurlijk fysiek kopen in de winkel. Geen tijd om de crème in huis te halen, maar wel heel erg last van schuurplekken? Dan kun je als tijdelijke oplossing ook vaseline gebruiken. Iedereen heeft wel een potje vaseline in huis. Smeer hiervan een beetje op je benen en ze zullen lekker zacht aanvoelen en niet langer voor irritaties zorgen wanneer ze tegen elkaar schuren. Trek je favoriete rokjes en jurkjes maar weer uit de kast!

Bron: Ze.nl | Beeld: NL Beeld, Decathlon

Laatste nieuws