What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

The Coucou Club komt met nieuwe producten

Je kent ze wel; die onderhuidse, moeilijk te bereiken, pijnlijke pukkel die elke maand op dezelfde plek op bezoek lijkt te komen. Het liefst graaf je je nagels er bevredigend in, maar het slechte nieuws is: Het uitknijpen van onderhuidse acne zorgt voor de verspreiding van nog meer bacteriën over je gezicht, zal de follikel alleen maar verder blokkeren en vergroot de kans op post-inflammatoire hyperpigmentatie.

Het goede nieuws: The Coucou Club heeft dé oplossing voor jouw guilty pleasure! Onze nieuwste lancering, de Coucou Microneedle Pimple Patches, is de lifesaver voor jouw pukkel. Deze patches maken je grote vriend een kopje kleiner, voordat je je huid beschadigt. Want ‘once you pop, you can’t stop’! Onze favorite? De chest patch die de fijne lijntjes op je decolleté vermindert!

coucou

Poké Perfect lanceert The Famous Falafel bowl, met de lekkerste ingrediënten van NENI

Het healthy foodconcept Poké Perfect lanceert een nieuwe zomerbowl genaamd The Famous Falafel. Een pokébowlspecial met falafel, hummus en Asian Tahinasaus van het oostmediterrane restaurant NENI. De vegan bowl is vanaf nu verkrijgbaar bij alle vestigingen van Poké Perfect.

Poké Perfect staat bekend om haar lekkere en verrassende smaakcombinaties. Zo ontwikkelde het succesvolle horecabedrijf eerder drie Indonesisch geïnspireerde bowls in samenwerking met topchef Ron Blaauw. Nu is het de beurt aan de oostmediterrane keuken. Samen met NENI creëerden ze een heerlijke, gezonde pokébowl met oostmediterrane smaken: The Famous Falafel. The Famous Falafel bestaat uit een basis van quinoa en linzen met een topping van komkommer, cherrytomaatjes, rode ui, huisgemaakte falafel, hummus en tahinasaus.

Yummy Gums houdt jouw haar sterk deze zomer

Yeah, de zomer is bijna hier! We houden van zon, zee en zand; je haar alleen wat minder. Zonlicht, zout water, chloor en zand kunnen schadelijk zijn voor je haar. Het beschadigt het haar snel wat leidt tot gespleten haarpunten en breekbaar haar. Extra verzorging voor je manen is dan ook geen overbodige luxe. Conditioners, shampoos en oliën zijn fijn, maar het haar van binnenuit verzorgen met de juiste vitamines en mineralen is net zo belangrijk.

Move over, bad beach hair en ga voor sterk, lang en vol haar deze zomer met Yummygums Hair! Fijne bijkomstigheid: ook je nagels profiteren van de gummies.

Q+A heeft voor ieder wat wils als het gaat om huidverzorging

Iedere huid is anders. Niet alleen de huid van je gezicht, maar ook die van je lichaam. De vraag naar kwalitatieve bodyproducten die persoonlijke oplossingen bieden voor specifieke huidbehoeften neemt dan ook toe. Q+A, het kleurrijke huidverzorgingsmerk uit Engeland, is hier om jou te helpen een keuze te maken uit het grote aanbod lichaamsverzorgingsproducten!

Ieder Q+A product heeft zijn eigen ster ingrediënt. De werking daarvan wordt helder en begrijpelijk omschreven op de voorzijde. Op de achterzijde vind je de unieke checklist van Q+A: in één oogopslag zie je voor welk huidtype het product geschikt is, welke voordelen het heeft en hoe je het moet gebruiken. Zo kun je makkelijk zien welk product voor jou geschikt is.

Het nieuwe bodycare-assortiment levert 98% natuurlijke kwaliteit aan je doucheroutine, zonder in te boeten op krachtige, resultaatgerichte ingrediënten, met onweerstaanbare geuren, allemaal voor een betaalbare prijs.
Ervaar huidverzorging voor het hele lichaam met de nieuwe bodyproducten van Q+A!

Geniet het hele jaar met de nieuwe zonverzorging van De Tuinen

De lente is begonnen en iedereen gaat naar buiten om te genieten van de eerste warme zonnestralen. Holland & Barrett introduceert de nieuwe zonverzorgingslijn van De Tuinen met minerale filters. Kies het hele jaar door voor optimale bescherming en verzorging met behulp van ingrediënten uit de natuur.

De producten helpen de huid het hele jaar door om een gezonde kleur op te bouwen. Start deze lente met de SPF 30. De lotion beschermt het huidoppervlak tegen de eerste blootstelling aan de zon na de donkere wintermaanden. Gebruik de zelfbruinende lotion als hulpmiddel om de eerste dagen van het lenteseizoen met een mooie teint door te komen. In de zomer biedt de SPF 50 de optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Activeer hierbij op een natuurlijke manier het bruiningsproces met de bruiningsstimulerende lotion voor de ultieme vakantie glow. Zon of geen zon, met de nieuwe verzorgingslijn van De Tuinen is er voor elk seizoen een ideale match.

Nieuw: de Maniac Pedicure

Laat je handen en voeten eindelijk matchen – of juist niet. Wie al bekend is met de Maniac Manicure, weet dat deze trend overgewaaid is uit Korea. Daar is deze revolutionaire en makkelijke manier van je nagels doen een instant hit. De Gellak Stickers van Maniac Nails veroveren nu in rap tempo ook de Nederlandse markt. Bekende Nederlanders onder wie Anna Nooshin en Carolien Spoor zijn inmiddels groot fan.

De nieuwe Pedicure lijn van Maniac Nails maakt ook van je teennagels kleine kunstwerkjes. Net als bij de manicure plak je de speciale zeslaagse Gellak Stickers op de nagels van je tenen. Je vijlt ze even bij en hardt ze uit onder de Maniac Mini Lamp. Zo heb je heel eenvoudig prachtig verzorgde teennagels die eruitzien alsof je naar de salon bent geweest. De gellak houdt maar liefst twee tot drie weken zonder dat je er omkijken naar hebt.

Zomer in stijl met Clarks

Met het regenachtige weer in het achterhoofd komen de zomerstijlen van Clarks voor het nieuwe seizoen net op tijd voor zonnige dagen en warmere avonden. Of er nu een vakantie in het vooruitzicht ligt of een zonovergoten stadsdag, laat niets je tegenhouden deze zomer.

Ademende stijlen van leer en suède die het gevoel geven dat je op een wolk loopt. Ze ondersteunen alle dagelijkse avonturen. Bovendien geven de trendy silhouetten je stijl net zo’n boost als je stappen.

Elvie brengt bekkenbodem-playlist uit

Nieuwe soundtracks laten zien wat er gebeurt met de bekkenbodem tijdens een orgasme, zwangerschap, bevalling en menstruatie – en geeft de impact en het belang weer van deze onder onderzochte spier. De afspeellijst is op basis van wetenschappelijk onderzoek samengesteld en gecomponeerd door Jazz Morley, een Britse singer-songwriter die recent moeder werd.

De kersverse moeder en muzikant Jazz Morley heeft, met steun van Fem-tech bedrijf Elvie, een unieke afspeellijst gelanceerd met drie muzieknummers die ontworpen zijn om het geluid van de bekkenbodem na te bootsen tijdens een orgasme, zwangerschap en menstruatie – dit om mensen bewust te maken van het gebrek aan onderzoek en de ongelijkheid in de gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen – die een bedreiging vormt voor het welzijn van vrouwen. Jazz, geprezen door Britse radiostations, gebruikte wetenschappelijk onderzoek als inspiratie voor elke compositie van de tracks.

Klabu geeft vluchtelingen een gezicht met muurschilderingen

Jaarlijks maakt de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR het wereldwijde aantal vluchtelingen bekend. Een aantal dat elk jaar stijgt en overweldigend voelt, maar weinig zegt over de personen achter dat cijfer. Sociale start-up KLABU geeft vluchtelingen een stem en een gezicht door hen te vereeuwigen in een samenwerking met kunstenaarscollectief Kamp Seedorf. Afgelopen week, op Wereldvluchtelingendag, onthulden zij vijf murals in Amsterdam die de mensen achter het cijfer laten zien.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws