What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

 Pink Gellac komt met nieuwe collectie: Hidden Treasures

Ken je dat gevoel: dat je een plek hebt ontdekt die niemand nog heeft kent. Dat ene strandje met die blauwer dan blauwe zee? Of dat terrasje met de lekkerste gerechten, midden tussen de meest prachtige sinaasappelbomen? Of dat bergpad met lush-groene natuur en die plek waar de mooiste kristallen gewoon zomaar groeien. Dat zijn de echte hidden treasures van jouw (zomer)avonturen en laat dat nu precies de inspiratie van de nieuwe kleurencollectie  Hidden Treasures van Pink Gellac zijn. Deze collectie met vijf opvallende kleuren is een must voor het opkomende zomer seizoen en ook super geschikt voor op festivals. Deze lijn met onder andere de kleuren Bright Orange, Adventurous Green en Laguna Blue, sluit perfect aan bij de mix & match trend of en is heel geschikt voor nail art. Vanaf nu verkrijgbaar online en in alle Pink Gellac-winkels, zowel los per flesje voor 15 euro of als volledige Collection Box (alle 5 de kleuren) voor 69 euro. Download de beelden hier. Vanaf nu verkrijgbaar online en in alle Pink Gellac-winkels.

pink gellac

Safe Spaces bij WE Fashion: veilig omkleden tijdens de Amsterdam Pride

WE Fashion biedt in verschillende steden, in binnen- en buitenland, een veilige omkleedplek aan. Deze Safe Space is bedoeld als een veilige plek waar je je ter plaatse kunt omkleden, zodat je onbezorgd vanuit huis naar de feestlocaties kunt reizen. Niet alleen tijdens Pride maar 365 dagen per jaar.

Veilig jezelf kunnen zijn is een belangrijk mensenrecht, daarom biedt WE Fashion haar winkels tijdens Pride aan als Safe Space. Een plek waar je je kunt omkleden, om je klaar te maken voor Pride, zodat je daarna feest kunt vieren en volledig jezelf kunt zijn. Om het draagvlak voor het PRIDE SAFE SPACES initiatief te vergroten, bundelt WE Fashion de krachten met de LHTBTQIA+-lifestyle televisiezender OUTtv.

we fashion pride

Kylie Cosmetics komt met Body Glow

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner lanceert de BODY GLOW – een ultralichte highlighter die het hele lichaam voorziet van een tastbare, zachte glans zonder plakken of afgeven! De Body Glow geeft de huid een egale glow, is gemakkelijk aan te brengen en heeft een transparante, opbouwbare dekking. De huid krijgt, als een tweede huid, een satijnen finish zonder strepen of harde overgangslijnen. De clean en vegan formule is verkrijgbaar in 4 tinten.

kylie body glow

PUMA lanceert nieuwe ultra breaktrough-voetbalschoen

Puma heeft haar vernieuwde versie van de populaire ULTRA-voetbalschoen wereldwijd gelanceerd. De ULTRA Breakthrough Edition maakt deel uit van PUMA’s Breakthrough Pack en is gewapend met een volledig opnieuw ontworpen ULTRAWEAVE-bovenwerk om spelers optimaal te blijven ondersteunen zodat zij hun grenzen kunnen blijven verleggen. De schoen is beschikbaar in zowel een unisex variant, als specifiek een damespasvorm. De ULTRA Breakthrough Edition zal worden gedragen door Memphis Depay, Kingsley Coman, Antony, Christian Pulisic en toonaangevende damesspeelsters op de Wereldkampioenschappen 2023 in Australië deze zomer, waaronder Fridolina Rolfö, Alex Popp en Tamires.

puma

Marc Jacobs introduceert een nouveauté in de iconische Daisy-collectie

Marc Jacobs introduceert een nouveauté in de iconische Daisy-collectie; de daisy drops. het zijn duurzame single dosis geurcapsules die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen in je tas of zak. elk blikje met je favoriete daisy-geur bevat 30 capsules. het is dé handigste manier om een geur mee te nemen, overal, altijd en eenvoudig te gebruiken: draai, knijp en aanbrengen.

marc jacobs daisy drops

Clarks bundelt krachten met TikTok-sterren voor inspirerende danscampagne

Clarks heeft de handen ineengeslagen met streetdancers en TikTok-sterren McKenzi Brooke, Kida The Great en Lewis Leigh om hun nieuwe Back to School-icoon te vieren met de #TorhillDance. Deze drie sociale supersterren zullen op hun TikTok-kanalen hun beste moves laten zien in hun favoriete Torhill-kleuren en anderen aanmoedigen om mee te doen en te bewegen op hun eigen ritme.

clarks

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws