Sarah van Soelen heeft borstimplantaten laten verwijderen: ‘Tranen in mijn ogen van de pijn’

'Alsof ze in brand stonden'

Sarah van Soelen heeft haar borstimplantaten laten verwijderen, zo laat de influencer op Instagram weten. Ze heeft er nieuwe, kleinere siliconen voor in de plaats laten zetten.

Borstimplantaten verwijderen

Op Instagram en TikTok vertelt Sarah dat ze zes jaar geleden haar borsten heeft laten doen. “Ik was daar heel erg tevreden over en alles ging goed.” Eind vorig jaar kwam daar echter verandering in en kreeg ze last van haar implantaten. “Alsof ze in brand stonden”, omschrijft ze. “Ik heb het toen laten gaan, maar dit jaar kreeg ik dezelfde pijn en heb toen actie ondernomen.” De pijn was voor Sarah namelijk ondragelijk. “Ik had tranen in mijn ogen van de pijn en wilde mijn borsten er op dat moment à la minute uithebben.”

Kleinere implantaten

Sarah besloot op zoek te gaan naar een goede kliniek die haar kon helpen. “Ik ben toen naar een consult gegaan en we hebben besloten om toch een operatie te doen in plaats van een scan. Want het kon makkelijk zo zijn dat ze lek of gescheurd waren”, deelt ze over haar oude implantaten. “Toch wilde ik dan gelijk een verkleining, dus zei ik: ‘Maak me dan maar open en dan doen we gelijk alles.'”

Sarah deelt dat zoveel pijn had, omdat ze een allergische reactie had gehad op haar oude siliconen. “Daarom zit er om de (veeel) kleinere (nieuwe, red.) siliconen een laagje vet, zodat mijn lichaam denkt dat ’t van mij is.” De influencer deelt dat ze nu 3,5 week aan het herstellen is van haar operatie en dat ze zich steeds beter voelt.

Waarschuwing

De influencer sluit haar bericht af met dat ze niet vies is van een verandering. “Maar je gezondheid is toch het belangrijkste!” Ze drukt vrouwen die ook borstimplantaten hebben dan ook op het hart om zich regelmatig te laten controleren. “Ik raad elke vrouw aan om ze sowieso om de zoveel tijd te laten checken en ook zeker te kijken waar (naar welke kliniek, red) je wilt gaan. Je hebt maar één lichaam en geloof me, er zijn echt horrorverhalen.”

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld / Heukers Media

Laatste nieuws