Zo kun je volgens experts de partner van je dromen manifesteren

Experts geven tips.

Ben jij nog steeds op zoek naar de ware, maar kom je diegene maar niet tegen? Wellicht zul je dan wat anders in de strijd moeten gooien. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met manifesteren. Experts zijn het er namelijk over eens: je kunt door middel van manifestatie al je ultieme verlangens laten uitkomen – inclusief het vinden van de partner van je dromen.

Wet van aantrekking

Achter manifesteren schuilt het idee ‘wat je aandacht geeft, groeit’. Het is een filosofie die is gebaseerd is op de wet van aantrekking, die stelt dat alles waar je je aandacht en energie op richt, naar je toe komt. Oftewel: je creëert je eigen werkelijkheid door je te focussen op je gedachten, dromen en verlangens.

Specifiek zijn

Maar is het dan echt zo makkelijk om een mooi appartement, een leuke baan of de ware liefde te manifesteren? Wat te mooi lijkt om waar te zijn, is dat meestal ook – en dat geldt ook voor manifestatie. Toch kun je echt veel bereiken door je te focussen op wat je wilt. Een voorwaarde is wel dat je specifiek bent naar het universum, zeker als het gaat om het manifesteren van een specifiek iemand. “We kunnen het type relatie aantrekken dat we willen en hoe we ons binnen die relatie willen voelen”, vertelt Roxie Nafousi, coach voor zelfontwikkeling en auteur van Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life. “Je wilt bijvoorbeeld dat gevoel van veiligheid binnen een relatie manifesteren, of verliefd zijn op iemand die je de vrijheid geeft om jezelf uit te drukken en je onafhankelijkheid aanmoedigt.”

Om de partner van je dromen te manifesteren, zul je eerst moeten daten met jezelf. Dat klinkt gek, maar heeft eigenlijk een heel logisch principe: door jezelf de liefde te geven die je verwacht van je toekomstige partner, weet je precies wat je wel en niet wilt en verdient, waardoor het makkelijker wordt om specifiek te manifesteren.

Een manifestatie blijft natuurlijk niet bij het wensen van een man met donker haar, gespierde armen en blauwe ogen. Het gaat allemaal om details. Hoe moet jouw partner je laten voelen? Op wat voor dates gaan jullie, en welke ervaringen hoop je samen te delen? Je kunt dit visueel maken door bijvoorbeeld een visiebord op Pinterest samen te stellen. Op die manier kun je je gemakkelijker een voorstelling maken van wat voor energie je hoopt dat deze relatie je zal brengen.

Actie ondernemen

Het manifesteren van de ideale partner gaat ook verder dan alleen dagdromen: uiteindelijk zul je ook in actie moeten komen, en wellicht zelfs uit je comfortzone stappen. “Dat kan betekenen dat je lid wordt van een dating app of een blind date van een vriend accepteert, of gewoon meer openstaat om nieuwe mensen te ontmoeten”, aldus Nafousi.

Bron: NSMBL, Marie Claire | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws