De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

Nu verkrijgbaar!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presenteren we de nieuwste editie met niemand minder dan Mouna Laroussi op de cover. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory

Happy in Shape zijn is a way of life voor actrice en theatermaker Mouna Laroussi (42). Na diverse fysieke tegenslagen voelt ze zich sterker dan ooit. ‘In shape zijn draait voor mij niet om strakke billen of een strakke buik, maar om me krachtig voelen'”, vertelt ze in de nieuwste Happy in Shape.

Beauty

Een razendsnelle volledige beautyroutine, of een super efficiënte make-up… Trakteer jezelf deze winter elke dag op
een paar minuten langer uitslapen dankzij deze nieuwe beautyitems.

Health

It’s the most wonderful time of the year… Maar ook de meest stressvolle en hectische periode van het jaar. Zo kom je de drukste tijden – zelfs de feestdagen – zen door.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Fit

Chocoladeletters, kerstkransjes, oliebollen, bubbels… Heerlijk die feestdagen en alle borrels die eraan vooraf gaan, maar al die lekkernijen gaan er niet vanzelf weer af. Daarom drie powerwork-outs om fit die decembermaand door te komen.

Online

Instagram barst van de influencers die jou strakke billen, kilo’s gewichtsverlies, het beste dieet of een kalme mind beloven. Maar wie is nou echt inspirerend en motiverend op het gebied van sport, voeding en (mentale) gezondheid?

Laatste nieuws