What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Pull&Bear opent grootste flagshipstore ter wereld in Rotterdam
Allemaal naar de Lijnbaan 132 in Rotterdam, want daar is de grootste Pull&Bear ter wereld geopend! Je waant je in ruim 1.700m2 aan kleding en accessoires. Deze heropening introduceert ook meteen het vernieuwde winkelconcept: een ontspannen en dynamische sfeer. Het interieur is licht en combineert witte texturen, metallic afwerkingen en lichtgevende elementen. Op elke verdieping zijn er twee bijzondere paskamers ingericht als contentruimte met optimale verlichting en spiegelopstellingen, perfect om Instagram en TikTok video’s te maken. Verder wordt alles je zo makkelijk mogelijk gemaakt met veel zelfscankassa’s en een geautomatiseerd systeem om heel makkelijk online bestellingen op te halen én te retourneren. De collectie alvast online bekijken? Dat kan hier.

Hondenlifestylemerk Frenky Lewis lanceert 100% natuurlijke verzorgingsproducten
Frenky Lewis, dat ruim een jaar geleden werd opgericht, brengt een volledig natuurlijke hondenverzorgingslijn op de markt. Het assortiment bevat shampoo bars, vloeibare shampoos, conditioner sprays en parfum in drie verschillende geuren. De producten zijn ontwikkeld met respect voor de natuur, de vacht én neus van de hond: de zoete en zure tonen zijn eruit gehaald, omdat honden daar van nature niet van houden. Tevens worden alle Frenky Lewis-producten vervaardigd op sociale werkplaatsen, met duurzame materialen én doneert het bedrijf 10% van de winst aan honden in nood. Hier shop je alle producten.

Mooi én praktisch: de Cuisinart Cordless Collection
Tijd en ruimte is schaars, vooral in de keuken. Gelukkig heeft Cuisinart een Cordless Collection om jouw leven een stuk makkelijker te maken. Zoeken naar een stopcontact, snoeren die over de kookplaat heen hangen, het is allemaal verleden tijd. De producten hebben namelijk geen kabels. Van een draadloze staafmixer tot on the go blender; hier zie je de hele collectie. Dankzij de Lithium-ion batterijen bieden de producten krachtige prestaties met nog betere resultaten. Ze laden snel op én de elegante designs staan ook nog eens mooi in je keuken. Wat wil je nog meer?

Maak kennis met de MÁDARA Botanic Niacinamide Alternative 5 in 1 Serum
Een levensecht filter in een huidverzorgingsflesje? Het Botanic Niacinamide Alternative serum, gemaakt op basis van plantaardige werkzame stoffen, verbetert de textuur van de huid en corrigeert onvolkomenheden voor een gaaf uiterlijk, ook van dichtbij. Het unieke complex met niacinamide-alternatief op basis van verhelderende en evenwicht herstellende extracten van rode en bruine algen en rozenmirte is net zo effectief als conventionele niacinamide en zorgt voor een gezonde en stralende huid. Je koopt ‘em hier.

Trinny’s podcast is back!
Trinny Woodall keert terug met seizoen 2 van haar podcastserie Fearless. Hierin vertelt ze de verhalen van inspirerende mensen die uitdagingen en angsten in hun leven hebben overwonnen. “Kun je echt kiezen voor een leven zonder angst? En wat zou je kunnen bereiken als je dat deed? In deze podcast praat ik met gasten die inspirerende stappen hebben gezet om de hindernissen en de zenuwen te overwinnen en we beantwoorden jouw vragen over hoe je een compleet nieuwe, onbevreesde mindset kunt opbouwen”, aldus de host. Het tweede seizoen van Fearless is gestart op 8 maart en is hier te beluisteren. Bozoma Saint John (voormalig CMO bij Netflix) was te gast in de eerste aflevering, maar er volgen nog veel meer leuke mensen!

Maak kennis met Huda Beauty’s allereerste lipgloss ooit
Huda Beauty lanceert haar allereerste lipgloss ooit! De nieuwe FAUX FILLER Extra Shine Lip Gloss zorgt voor de meest glanzende lippen met een faux filler effect. Volle lippen, zonder ervoor naar de plastisch chirurg te hoeven. Hij si er in een reeks aan prachtige kleuren, dus keuze genoeg. De nieuwe lipgloss is vanaf 13 maart 2024 hier verkrijgbaar via Ici Paris XL.

Zien: de nieuwe Positano outdoor collectie van Palais
Het Nederlandse interieurlabel Palais introduceert een nieuwe Positano outdoor collectie in samenwerking met Romy Boomsma. De collectie is een ode aan het gevoel, de kleuren en prachtige zomeravonden in dit Italiaanse dorp. De collectie bestaat uit Palais prints met geheel vernieuwde producten, stoffen en designs in neutralere kleuren. Met prachtige outdoor poefs en eindeloze opties voor vierkante en rolkussens van verschillende groottes. Deze collectie biedt de vertrouwde duurzame Palais kwaliteit in combinatie met een nieuw en fris kleurenpalet voor de lente en zomer. De handgeweven stoffen hebben een luxe gevoel met een verscheidenheid aan maximalistische kleurcombinaties en charmante accenten. Je shopt ‘em hier.

Vanaf nu kun je wekelijks cold-pressed juices bij je thuis laten bezorgen
Altijd een koelkast gevuld met frisse juices, vol met vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten, zonder dat je er zelf naar hoeft om te kijken? Factor, het ready-to-heat merk van HelloFresh, lanceert een lijn groente- en fruit juices, die wekelijks eenvoudig bij je thuis worden bezorgd. De verse juices, in vier verschillende varianten, zijn cold-pressed, zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard blijven. Ideaal als je een drukke lifestyle hebt en veel on-the-go bent, maar toch genoeg groente en fruit wilt binnenkrijgen en je fit wilt voelen, waar je ook bent. Je bestelt ze hier.

Ontdek ‘s Werelds eerste navulbare supplementensprays!
Na jaren te hebben gezien dat er vitamine gaps optreden in het voedingspatroon van de huidige generatie en dat men obstakels ervaart bij het slikken van supplementen, introduceert THE CORE na een uitgebreid ontwikkelingstraject ‘s Werelds eerste navulbare supplementensprays, die de manier waarop jij je vitamines inneemt voor altijd zal veranderen. In tegenstelling tot traditionele pillen en gummies, die vaak een lage biobeschikbaarheid hebben en daardoor zwak opneembaar zijn, komen sprays rechtstreeks via het slijmvlies in de bloedbaan terecht. Dagelijks slechts drie sprays in de ochtend en avond onder de tong is voldoende. Enne, THE CORE sprays zijn ook verkrijgbaar als maandelijks abonnement. Hier vind je meer info.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws