What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Minder striae en pigmentvlekken met de nieuwste LUMINOUS630® lichaamsverzorgingslijn
Na het grote succes van de LUMINOUS630® gezichtsverzorgingslijn, breidt NIVEA de LUMINOUS lijn uit met twee producten voor het lichaam. Deze nieuwe lancering egaliseert de huid en vermindert zichtbaar striae en pigmentvlekken. Het NIVEA Luminous630® Anti-Striae Olie-Serum vermindert de zichtbaarheid van striae al na 2 weken. Deze nieuwe olie-serum formule brengt het melanine niveau en zo de teint van de huid in balans. De veelzijdige NIVEA Luminous630® Anti-Striae & Vlekken Verzorging vermindert bij dagelijks gebruik de zichtbaarheid van striae, zonnevlekken en pigmentvlekken in 4 weken. Het gepatenteerde Luminous630® ingredient brengt de natuurlijke melanine productie van de huid in balans en verzacht het contrast tussen striae en de omringende huid waardoor striae minder zichtbaar wordt. Kopen? Dat kan hier.

Fashionmerk Goldbergh opent pop- up gym bij The Women AMS
Goldbergh zet een nieuwe standaard in de wereld van activewear met hun nieuwe spring/summer-collectie. Ervaar nu zelf wat het betekent om moeiteloos chique (en party-ready) voor de dag te komen in je favoriete sportoutfit en kom op 21 maart naar de pop-up fitness gym bij The Women AMS. Volg een dag lang kosteloos je favoriete sportlesjes waaronder yoga en pilates, abs en booty en een full body circuit en vier samen de nieuwe collectie, geïnspireerd op Miami Beach. Boek HIER een tijdslot naar keuze en krijg persoonlijk advies, gezonde snacks en sappen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail.

Haarvrij met de PEACH™ 2 go: IPL ontharingsapparaat voor op reis
Met de zomer voor de deur, kan het zijn dat jij een haarvrije, glowy skin wil. FOREO lanceert op 1 april daarom de PEACH™ 2 go; een compact IPL-apparaat voor lichaam en gezicht voor on-the-go. IPL (Intense Pulsed Light) is een behandeling waarbij sterke lichtpulsen worden gebruikt om langdurig en zichtbaar haar te verwijderen. De lichtpulsen dwingen de haarwortel om in een rustfase te gaan. Daarna valt het haar in het behandelde gebied uit en na verloop van tijd groeit er geleidelijk minder haar op dat deel van het lichaam. Het resultaat is een gladde huid, zonder ongewenste haargroei. Vaarwel scheermesjes! Je shopt hem binnenkort hier.

Inner Circle en Rocycle bundelen hun krachten voor gezamenlijke spinningles
Singles, opgelet! Maar liefst 77% van de Inner Circle-leden geeft aan dat het delen van vergelijkbare fitnessdoelen en routines van groot belang is in hun zoektocht naar liefde. Bovendien vindt 72% het essentieel dat een potentiële partner interesse heeft in wellness en een actieve levensstijl, variërend van spinning en meditatie tot buitenactiviteiten. Op 23 maart bundelen Inner Circle en Rocycle daarom hun krachten voor een gezamenlijke spinningles. Meld je aan via deze link en maak kans om onderdeel te zijn van dit unieke en sportieve event. Wie weet vind je daar wel de liefde van je leven!

Ruinart presenteert exclusief menu bij Chateau Neercanne ter ere van de TEFAF in Maastricht
Het oudste champagnehuis ter wereld biedt een unieke ervaring aan ter ere van TEFAF Maastricht, waarbij het thema ‘Conversations with Nature’ centraal staat. Deze gastronomische ervaring vindt plaats in het natuur omringde Château Neercanne in Maastricht. Vanaf 13 maart tot eind maart kun je daar genieten van een exclusief menu, gecreëerd door Chef Raymond Remmen. Hij neemt zijn gasten mee op een culinaire reis, waarbij lokale ingrediënten worden omgetoverd tot delicate kunstwerken. Denk aan zachtgekookte schelvis met geitenkwark, kokkels en grotchampignon of de kalfslende geserveerd met pommes fondant, kalfsjus en seizoensgroente. Hmmm… Hier kun je boeken.

Verzorg je lijf, handen en voeten met Yves Rocher
Yves Rocher heeft nieuwe gespecialiseerde lichaamsverzorging voor het lichaam, de handen en de voeten, geïnspireerd door de Bretonse natuur. Je vindt Sheaboter, Calendula, Arnica, Pepermunt en Mallow in de formules van de nieuwe lijn. Het maakt de droge tot extreem droge huid weer zacht en soepel en beschermt tegen uitdroging. De huidbarrière wordt versterkt, zodat deze voortaan beter bestand is tegen externe aanvallen. de producten helpen ook om een trekkerig gevoel te verminderen, met een gekalmeerde huid als resultaat. Fijn! Je koopt de producten hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws