Win! Combray Regenerating Facial Oil (GESLOTEN)

Win! Combray Regenerating Facial Oil (GESLOTEN)

Alhoewel de naam niet Nederlands klinkt, is Combray ontwikkeld door de Nederlandse professor in de chemie Kees Hummelen. De Combray Regenerating Facial Oil bevat slechts twee ingrediënten: druivenpitolie en het uniek gepatenteerde antioxidant Oxofulleram. Door de bijzondere combinatie van deze twee ingrediënten verbetert Combray aanzienlijk de gezondheid van de huid en gaat het huidveroudering tegen. Het gaat rimpeltjes en fijne lijntjes tegen en vermindert de roodheid die vaak veroorzaakt wordt door huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en acne. Combray werkt daarom ook zeer effectief als natuurlijke moisturizer. 

Kans maken?

Wil jij kans maken op de Facial Oil van Combray ter waarde van 130 euro? Dat gaat heel makkelijk: volg ons op Instagram en stuur een mailtje met je NAW-gegevens naar marketing@happyinshape.nl onder vermelding van 'Winactie Combray'.  

Ben je al fan van ons? Wees gerust, we weten je te vinden!

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. De actie loopt t/m 7 mei 2018. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

 


Recent