Win! Maak kans op een Lamzac® van Fatboy! (GESLOTEN)

Win! Maak kans op een Lamzac® van Fatboy! (GESLOTEN)

De Lamzac® is een echte must-have. Niet langer ben je gebonden aan één plek; vanaf nu neem je deze luchtzak overal mee naartoe. Binnen enkele seconden is de ligzak met lucht te vullen. Laat 'm leeg en blaas de zitzak weer op in het park, op het strand, op het vliegveld of bij vrienden thuis. Met de Lamzac® zorg je overal voor comfort. 

Het luchtkussen van Fatboy is 90 cm hoog en 200 cm lang en gemaakt van nylon ripstop. Dit materiaal zorgt ervoor dat de Lamzac vuil- en vochtwerend is en keer op keer gebruikt kan worden. Daarnaast weegt hij slechts 1,2 kg, is hij opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen als klein pakketje. De Lamzac® kan worden schoongemaakt met lauw water en neutrale zeep.

Kans maken

Wil jij kans maken op zo'n geweldige Lamzac® van Fatboy? Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Instagram en een mail te sturen naar marketing@pijpermedia.nl. Geef hierbij aan waarom jij deze Lamzac® van Fatboy wilt winnen, met vermelding van NAW-gegevens en als onderwerp 'winactie Lamzac® Fatboy'.  

Ben je al lid en fan van ons, no problem! We weten je te vinden. 

 https://www.facebook.com/happyinshapeNL/

https://www.instagram.com/happyinshape/


Recent