5x de leukste vaderdagcadeaus

Terwijl we zelf makkelijk blij te maken zijn met een leuke tas, sieraden of schoenen, zitten we altijd met onze handen in het haar als het om cadeaus voor mannen aankomt. Je bent dus niet de enige die niet weet wat ze nu weer voor Vaderdag moet geven. Om het dit jaar makkelijker te maken, zet Happy in Shape de leukste cadeaus op een rij.

1. Boeken

Bij Uitgeverij Lannoo verschenen twee gave boeken. Allereerst HET WHISKY BOEK van Fernand Dacquin. Hij reisde de hele wereld rond als journalist gespecialiseerd in toerisme en distillaten en vertelt in dit boek over whiskey als verhaal. Zo bundelt het de meest verrassende anekdotes uit de whiskywereld en vormt het de perfecte aanvulling op andere boeken over distilleren, proeven en reizen.

Daarnaast is het boek Carchitecture, een boek over, je raadt het al, auto’s en architectuur een goed idee. Het boek zoomt niet alleen in op uitzonderlijke huizen en auto's maar stelt en beantwoordt ook vragen als 'Waarom Saab bij uitstek de auto van de architect was?', want vroeger werd een architect aan die auto herkend.

2. Online jeneverproeverij

Wel iets met alcohol, maar niet in boekvorm? Overweeg dan een online jeneverproeverij. Jeneverproducent Hooghoudt biedt via zijn website een Jenever Masterclass en een Kopstoot Masterclass aan voor jenever-kenners of mensen die juist de jenevers van nu willen (her)ontdekken.

Meld je (schoon)vader, partner, kennis of goede vriend aan en hij ontvangt proefpakket met vier verschillende miniaturen van de iconische distillaten thuis om te proeven via een online sessie met Laurens Speek, de smaakexpert van Hooghoudt.

3. Pathé Thuis

Een film is niet alleen leuk om zelf te kijken, maar ook een origineel en geschikt cadeau voor Vaderdag. Je brengt namelijk samen tijd door en hebt als de film afgelopen is veel om over na te praten. Via Pathé Thuis kun je uit het ruime aanbod een goede film vinden. Tip: neem de favoriete snack van de man die je verrast mee om je cadeau nog net iets bijzonderder te maken.

4. Acqua di Parma geschenkset

Acqua di Parma stelde voor Vaderdag een geschenkset samen in het kenmerkende Parma-geel. In het etui'tje zitten twee producten in miniformaat zodat de man die je verrast overal zijn Colonia in een iconisch art-decoflesje en een tube Colonia-douchegel kan gebruiken.

5. Kokkerellen

Toch nog moeite met het vinden van een geschikt vaderdagcadeau? Maak het jezelf niet te moeilijk en ga lekker kokkerellen. Want zeg nu eerlijk: iedereen wordt toch graag verrast met een goed gerecht? Daarom tipt Happy in Shape deze week verschillende recepten waarmee je een smakelijk cadeau op tafel tovert. Klik hier om ze te bekijken.

Beeld: iStock

Laatste nieuws