8 Originele moederdagcadeaus waar je echt mee verrast

We've got your back!

Moederdag staat voor de deur; de perfecte gelegenheid om de belangrijkste vrouw in je leven te laten weten dat je haar waardeert. Of dat nu je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of jezelf is: een origineel cadeau is soms knap lastig te bedenken. Wil jij een keer iets anders geven dan een bos bloemen, etentje of cadeaubon? We’ve got your back!

DIY Gellak
Je kunt met je moeder naar de nagelsalon gaan voor gellak, maar je kunt haar ook een gelnagel kit van NÉONAIL cadeau geven om thuis samen een salonwaardige manicure te creëren! Het innovatieve 3-stappensysteem is erg makkelijk: je brengt een basecoat, NÉONAIL kleur en een topcoat aan, en houdt je nagels tussendoor onder de lamp. De lak blijft tot wel 21 dagen mooi zitten. In de Starter Set zitten alle tools om thuis zelf aan de slag te gaan en je kunt je collectie kleuren aanvullen met losse NÉONAIL gellakjes. Kopen? Klik hier.

Twinnen
Door de vele klachten die OU. binnen kreeg over kinderen die vaak stiekem in hun moeders favoriete OU. trui rondliepen,
ontwierpen zij een liefdevolle oplossing voor beide partijen: matching sweaters voor mom & mini! De trui is voor zowel jongens en meisjes, valt lekker oversized en is heerlijk zacht. En zeg nou eerlijk: er is niets fijner dan twinnen met je kind, toch? De mama-trui shop je hier en de mini trui hier.

Stijltang
Als je een haarverzorgingsproduct cadeau wil doen, laat het dan een Dyson zijn. En laat het merk nou net voor moederdag een leuke cadeauset hebben. Dyson biedt de Dyson Corrale stijltang in de kleuren fuschia en de nieuwe kleur Pruisisch blauw aan in een mooie set met een borstel en anti-klittenkam. Een bijzonder cadeau, want de Dyson Corrale is alles behalve een doorsnee stijltang. De tool is door Dyson-ingenieurs ontworpen om je haar goed en snel te stylen op lagere temperaturen in plaats van extreme hitte, waardoor het gezond blijft. De draadloze tang heeft flexibele platen die je haren “vangen” in plaats van plat drukken. Hierdoor wordt gelijkmatig warmte en spanning toegepast op elke haarlok, waardoor er minder hitte nodig is voor de styling. Dit zorgt voor wel 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen. Hebben! Kopen kan hier.

Airfryer
Als er een musthave voor in de keuken is, is het wel een airfryer. De nieuwe Mi Smart Airfryer 3.5L van Xiaomi is een perfect alternatief voor de friteuse. Maar ook voor ontdooien, bakken en veel meer. De gadget heeft een breed scala aan slimme functies. Zo kun je een maaltijd tot 24 uur flexibel plannen, heb je toegang tot meer dan 100 eenvoudig te bereiden recepten en kun je het apparaat op afstand met je stem bedienen via Google Assistant en Amazon Alexa. Ook niet onbelangrijk: hij staat erg knap op het aanrecht. Koop er heerlijke borrelhapjes en drankjes bij, zodat jullie er meteen een moederdagborrel van kunnen maken. Je koopt ‘em hier.

Abbo Happy in Shape
Quality time met jezelf is belangrijker dan ooit. En hoe kan dat beter dan onder het genot van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle? Een abonnement op Happy in Shape dus! Speciaal voor moederdag hebben wij een kortingsactie waar je niet omheen kunt: 4x Happy in Shape voor slechts €15. Gebruik maken van deze waanzinnige actie? Klik dan hier.

Een dagje weg
De weg naar je moeders hart? Door samen met haar te gaan shoppen! Wil je een keer een andere bestemming dan de winkelstraat waar jullie altijd heen gaan? Dan is Designer Outlet Roermond een top tip. Je vindt er meer dan 200 designermerken en je shopt altijd met tot wel 70% korting op de retailprijs. Denk aan high end merken als Burberry, Prada, Longchamp en Gucci, maar ook merken als Levi’s, Nike en Diesel. Behalve fashion vind je er ook beauty, kids en home merken. Geloof ons, aan één dag heb je eigenlijk niet genoeg! Meer info vind je hier.

Mam, vertel eens…
Het DYI boek Mam, vertel eens… van auteur Elma Van Vliet is een prachtig cadeau voor je moeder, maar eigenlijk ook een cadeau voor jezelf. Je geeft het boek leeg cadeau en krijgt hem vol terug met verhalen en herinneringen die je moeder zelf kan invullen. Dit boek heeft wereldwijd al meer dan 5 miljoen moeders geïnspireerd en wordt doorgeven van generaties op generaties. Absoluut een aanrader dus! Je koopt ‘em hier

Persoonlijke skincare
Een mooie huid is het perfecte cadeau om je moeder mee in de watten te leggen. Dat kan met de gepersonaliseerde skincare producten of facial treatments van Biologique Recherche. De filosofie van het merk luidt dat elke huid uniek is en een uiterst persoonlijke aanpak noodzakelijk is. De facials bestaan daarom uit drie fasen: in de eerste fase worden de specifieke behoeften van je huid gemeten, in de tweede fase wordt de opperlaag van de huid voorbereid en in evenwicht gebracht en in de derde fase worden huidproblemen aangepakt en diepgaand behandeld. Wil je liever thuis zelf aan de slag? Je kunt exclusief bij drie schoonheidssalons in Nederland en uitgebreide huidanalyse in de Skin Instant Lab laten doen. Daaruit blijkt welke gepersonaliseerde skincare producten jouw huid optimaal kunnen verzorgen. In alle producten wordt gebruik gemaakt van planten-, biomarine- en biotechnologische extracten in zeer hoge concentraties, wordt de oorspronkelijke structuur van de actieve bestanddelen zo veel mogelijk behouden en worden geen synthetische geurstoffen gebruikt. De salons vind je hier.

Garmin
Houdt jouw moeder van hardlopen en is ze graag bezig met haar gezondheid? Dan is een hardloophorloge van Garmin een uitkomst. Of je nu een beginnende of gevorderde hardloper bent: in de Forerunner-collectie zitten diverse sporthorloges die passen bij de grote diversiteit aan wensen van alle types hardlopers. Er is er dus altijd wel eentje die bij je past (kom je er niet uit? Wij hebben ze getest, klik hier) De smartwatches kunnen tegen een stootje en hebben een lange batterijduur. Bovendien zijn ze te koppelen met zowel Android en iOS smartphones en kun je alles terugzien en analyseren in de gratis app Garmin Connect. Je koopt ze hier.

Meer moederdaginspiratie? Of je nu zelf moeder bent of je eigen mère graag verwend: Happy in Shape selecteerde de leukste, mooiste en meest originele moederdagcadeaus. Handig voor als je nog niet weet wat je wil geven (of krijgen!) voor moederdag. En voor ieder dit wat minder met deze dag heeft, de items misstaan sowieso niet op je wishlist. Houd Happyinshape.nl goed in de gaten voor nog veel meer cadeau-inspiratie!

Laatste nieuws