Viraal op TikTok: clear skin juice gaat acne en een opgeblazen gevoel tegen

Zeker het proberen waard!

TikTok is tegenwoordig hét platform om fashion-, beauty, home-, en gezondheidsinspiratie op te doen. Zo zijn we de tapetrend nog niet vergeten en maken we ook nog steeds dankbaar gebruik van dit droogshampootrucje. Inmiddels maken we kennis met een nieuwe viral trend: clear skin juice.

Clear skin juice

De clear skin juice is een sapje dat wonderen zou doen voor je huid en lichaam. Door het drinken van dit drankje zou je namelijk geen last meer hebben van een opgeblazen gevoel en vermindert je acne. TikTokker Izaszyszko deelde het recept van dit wonderdrankje op het videoplatform en het recept gaat inmiddels viral.

Lovende reacties

Naast komkommer en appels voegt Izaszyszko aloë vera aan het drankje toe. Volgens velen is aloë vera hét geheime ingrediënt voor een stralende huid. Zo reageren velen in de comments met: ‘Aloë vera toevoegen aan green juice heeft het grootste verschil voor mijn huid gemaakt’, en ‘Aloë vera heeft zoveel fantastische voordelen voor je huid.’ Ook zou het drankje bevorderlijk zijn voor een goede stoelgang, waardoor je minder snel last krijgt van een opgeblazen gevoel.

@izaszyszko clear skin juice!! using @Nama J2 cold pressed juicer 🌱#fyp #juicing #juicingtutorials #juicingrecipes #greenjuice #clearskin #clearskinroutine #greenjuice ♬ Suga Suga – Baby Bash

Recept

Op basis van de reacties belooft het sapje veel goeds. Het drankje is in elk geval enorm gezond. Dus baat het niet, schaadt het niet! Dit heb je nodig:

  • 5 groene appels
  • 1 komkommer
  • 1 plak aloë vera
  • 1 limoen
  • Een handvol koriander

Wat moet je doen?

Halveer de appels en snijd de komkommer doormidden en vervolgens door de helft. Schil de aloë vera goed, zodat alleen de gel overblijft. Doe vervolgens alle ingrediënten in een juicer en that’s it. Easy does it!

Bron: Izaszyszko, Girlscene | Beeld: Adobe Stock 

Laatste nieuws