What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Smiling portrait of a young and diverse group of female friends jogging during the winter and snow in the city

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Stijlvol de piste op in de nieuwe collectie van Goldbergh

Een helderblauwe lucht, het knisperende geluid van vers geprepareerde pistes en de frisse geur van dennennaalden: de meeste skigebieden zijn op dit moment voorzien van een goed pak sneeuw en klaar voor een gloednieuw seizoen. Perfecte timing voor het Nederlandse luxemerk Goldbergh om haar sportiefchique herfst/winter 23/24-collectie te presenteren.

Hoewel Goldbergh in geen enkel skigebied misstaat, is de nieuwe collectie geïnspireerd op het prachtige en veelzijdige Canadese skigebied Whistler Blackcomb. Dit sneeuwrijke gebied staat bekend om de diversiteit in wintersporten, adembenemende natuur en de modieuze stijl van haar bezoekers. Het sprookjesachtige gebied beslaat twee flanken in dezelfde vallei, verbonden door de hoogste en langste ononderbroken gondelbaan ter wereld. 

Rennen maar! New balance lanceert gloednieuwe schoen

New Balance trapt het jaar af met twee schitterende updates binnen de FuelCell-categorie. In februari wordt de SC Elite v4 gelanceerd als de nieuwste evolutie van de razend populaire wedstrijdschoen. Daaropvolgend, in maart, maakt de New Balance Rebel v4 zijn entree als de ultieme trainingspartner voor dagelijkse hardloopsessies. Deze nieuwste toevoegingen aan zowel de Elite- als Rebel-serie omarmen de meest geavanceerde technologieën en weten op meesterlijke wijze snelheid en comfort te verenigen.

Vanaf 1 februari is de SC Elite v4 verkrijgbaar voor € 280,00, gevolgd door de Rebel v4 die vanaf 1 maart beschikbaar is voor € 160,00 op newbalance.nl en bij geselecteerde retailers.

Air up opent eerste pop-up wereldwijd in hartje Amsterdam!

Air up®️ is 's werelds eerste hervulbare drinksysteem dat alleen door geur smaak aan water toevoegt. In tegenstelling tot andere gearomatiseerde dranken, zoals infused water, wordt bij air up®️ de smaak gescheiden van het water. Je plaatst een pod gevuld met natuurlijke aroma's op het mondstuk van het air up®️drinksysteem. Zodra je uit het rietje drinkt, wordt er samen met het water geurige lucht de keel in gezogen. Van daaruit bereiken de aromamoleculen ons reukcentrum en worden bij het uitademen als smaak waargenomen. Kortom: onze hersenen denken dat we kers, limoen of appel proeven, maar we drinken alleen maar water. Slim, nietwaar? In de pop-up kun je air up®️ proberen en proeven. Meer info vind je hier.

air

Stronger start het nieuwe fitnessjaar met een inspirerende collectie

Nieuw jaar, nieuwe fitnessvoornemens! Het hebben van stijlvolle en comfortabele sportkleding maakt een groot verschil in je work out routine; als je je goed en comfortabel voelt, is het makkelijker om naar de sportschool te gaan of om bijvoorbeeld een yogales bij te volgen. Het in Zweden opgerichte activewear-merk Stronger begint 2024 met de introductie van de Stellar Express-collectie. Deze opvallende en comfortabele collectie is geïnspireerd op futuristisch design. Shop nu op stronger.nl.

Train je winterbody fit met Holland & Barrett

2024 staat voor de deur en voor veel mensen is het de tijd om een gezonde routine te creëren. De meest gekozen goede voornemens zijn beter slapen, meer sporten of een aantal kilo’s kwijtraken. Holland & Barrett speelt hierop in en laat ons kennis maken met producten die hierin kunnen ondersteunen. Ontdek bestsellers waaronder magnesium, eiwitpoeders en spiergel. Begin sterk aan het nieuwe jaar en zorg voor het lichaam met het beste uit de natuur.

Na de jaarwisseling ervaren sportscholen vaak een enorme piek. Door vitaliteit een prioriteit te maken wordt er aandacht besteed aan zowel het fysieke welzijn als de weerstand. En laat dit nu nét extra belangrijk zijn in de wintermaanden. Met de producten van Holland & Barrett worden voornemens gemakkelijk verwerkt in de dagelijkse routine.

She came to be is vanaf 18 januari in de bioscoop

Componist Steven Lauddem (Peter Dinklage) worstelt met een creatieve blokkade. Het lukt hem niet om de muziek af te maken voor de opera die zijn grote comeback moet worden. In opdracht van zijn vrouw en voormalig therapeute Patricia (Anne Hathaway) gaat hij op zoek naar inspiratie. Wat hij onderweg ontdekt is veel meer dan waar hij op had gerekend, of wat hij zich ooit had kunnen voorstellen. De trailer is nu uit.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock, YouTube

Lifestyle
  • Smiling portrait of a young and diverse group of female friends jogging during the winter and snow in the city