Dit is de nieuwe smaak van Lemonaid

Deze nieuwe, frisse combinatie wil je proeven!
Dit is de nieuwe smaak van Lemonaid

Yes! Na de deprimerende weersverwachtingen van de afgelopen week, beloven aankomende weken eindelijk weer zonnig te worden. En tijdens warme dagen is niets zo belangrijk als hydratatie. Op zoek naar een lekker en verfrissend drankje? Lemonaid lanceerde een nieuwe smaak. 

Nieuwe smaak 

Een paar jaar geleden bracht Lemonaid drie biologische soft drinks op de markt die een duurzamer, gezonder en socialer alternatief zijn voor traditionele frisdranken. Aan die drie smaken, lime, passionfruit en blood orange, is onlangs een nieuwe toegevoegd: ginger. Deze smaak is een combinatie van verse gember en citroensap, uitgebalanceerd met biologische rietsuiker en bruisend water. Precies wat je nodig hebt voor een zomerse dag, dus. 

Sociale missie 

Lemonaid is een biologisch en Fairtrade gecertificeerd merk met een sociale missie. De gember die het merk voor deze nieuwe smaak gebruikt, is afkomstig uit Thailand. Lemonaid hoopt het komende jaar de eerste aanvragen voor financiering binnen te krijgen voor potentiële lokale projecten in dat land en draagt per verkochte fles 5ct af aan de Lemonaid & Charitea Foundation. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f357a71b8a37', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });