Recept: vegetarische mini taco taartjes

Het ultieme comfort food!

Waar we de afgelopen week door de hitte vooral naar koude gerechten verlangden, zorgt de regen er nu voor dat we weer zin hebben in warm. Een warm gerecht dus, maar wel zomers? Deze vegetarische mini taco taartjes zijn fris en licht en voldoen dus aan de wensen. Wij delen het recept! 

Comfort food  

Mexicaanse gerechten zijn smaakvol en bezorgen ons een fijn, zomers gevoel. Deze mini taartjes hebben een knapperige tacobodem, bevatten geen vlees en zijn het ultieme comfort food. En laat de zon zich weer zien? Dan neem je ze gemakkelijk mee naar het park, want ook lauwwarm zijn ze verrukkelijk!  

Ingrediënten (voor vier personen) 

1 rode paprika
1/2 courgette
1/2 rode ui
2 el olie
2 eieren
2 dl melk
1 dl olijven
2 el Santa Maria Green Jalapeño
2 dl geraspte oude kaas
1 pak Santa Maria Mini Taco Tubs

How to prepare 

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. 2. Leg de gesneden groenten met de olie op een bakplaat en zet in de voorverwarmde oven. Bak gedurende 10 minuten tot ze lichtjes zijn geschroeid. Haal uit de oven en zet apart. 3. Klop de eieren met de melk in een kom tot een glad mengsel. 4. Verdeel de mini taco tubs over de bakplaat en vul elke tub voor de helft met het eiermengsel. 5. Verdeel daarna de kaas over de tubs. Voeg de geroosterde groenten, gesneden olijven en fijngehakte jalapeño toe.

Eetsmakelijk! 

Bron: Santa Maria

Laatste nieuws