Happy in Shape en Qmusic in Zell am See

Happy in Shape mocht samen met Qmusic mee naar de sneeuw!
Happy in Shape en Qmusic in Zell am See

Wintersport. Er is geen sportievere vakantie te bedenken en algemeen bekend ook: skiën zorgt voor mega gespierde billen. Het feest is helemaal compleet met een stralende zon, goede sneeuw en fijn gezelschap. En dat hadden wij zeker: wij gingen met Qmusic mee op de jaarlijkse wintersport-trip naar het Q-hotel in de sneeuw in Oostenrijk. 

Sneeuw

Onze vierdaagse trip begon op Rotterdam Airport. Geen lange - maar ongetwijfeld gezellige - busrit het Oostenrijkse Zell am See, maar een vlucht van een uur waardoor we een paar uur later al met onze voeten in de sneeuw stonden en onze eerste afdalingen (in het gebied van 77 kilometer) konden maken. Nog een fijne bijkomstigheid: er was een grote hoeveelheid sneeuw gevallen, dus de pistekwaliteit was perfect. 

Après-ski 

Qmusic had naast ons, ook verschillende leuke artiesten en BN'ers meegevraagd. Zo waren Douwe Bob, Nielson en Anne-marie van de partij en traden zij 's avonds op. Ook konden we ze het hemd van het lijf vragen over sport en voeding. De interviews met Douwe Bob, Britt Scholte en Qmusic's bekende radioduo Mattie en Marieke verschijnen volgende week op onze website. 

Voor meer foto's, scroll naar beneden... 

Genieten van het uitzicht en een lunch bij de Areitalm en dan weer snel door kilometers maken op de ski’s. 

Qmusic dj’s in de sneeuw. 

In de avond optredens van Douwe Bob, Nielson en Anne-Marie. 

De laatste keer met de lift naar boven en dan vliegen we weer naar huis. Het was weer geweldig!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed1ebfa2e506', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });