Victoria Beckham openhartig over 'rare eetgewoontes'

"Zo klink ik wel heel saai..."

Victoria Beckham raakte onlangs in opspraak nadat manlief David Beckham verkondigde dat ze "al 25 jaar lang iedere dag gegrilde vis en gestoomde groenten eet." De modeontwerpster wil dat nu rechtzetten.

Bijzonder dieet

Vic zou er volgens haar man al 25 jaar lang een bijzonder dieet op nahouden, namelijk alleen vis en groenten eten. "Helaas ben ik getrouwd met iemand die al vijfentwintig jaar iedere dag hetzelfde eet. Sinds ik haar ken eet ze alleen gegrilde vis en gestoomde groenten en ze wijkt daar echt zo goed als nooit vanaf", aldus David. Mevrouw Beckham was niet heel blij met deze uitspraak en wil het graag nuanceren in gesprek met de Australische Vogue.

Discipline

Volgens Victoria zit het iets anders in elkaar. "Zo klink ik wel heel saai... Wat hij bedoelde is dat hij nog nooit iemand heeft ontmoet die meer discipline heeft dan ik als het gaat om een gezond eetpatroon", legt ze uit. "Ik eet veel gezonde vetten: vis, avocado, noten, dat soort dingen." In een eerder interview liet ze inderdaad weten meerdere avocado's per dag te eten voor een stralende huid.

Extreem

Dat ze dus erg streng is voor zichzelf, beaamt Victoria. "Ik ben behoorlijk extreem in alles wat ik doe, of dat nu gaat om sporten, drinken of niet-drinken." Alcohol gaat er niet zomaar in. "Ik drink wel gewoon alcohol, tenzij er een reden is om dat niet te doen", vertelt ze. Maar daarna haalt ze de schade in. "Dan neem ik drie tot zes maanden om te ontgiften en drink ik dus geen druppel."

Pure appelciderazijn

Andere dingen die de voormalig Spice Girl doet om zich zo goed mogelijk te voelen, is de dag beginnen met huidsupplementen van Augustinus Bader, een glas pure appelciderazijn en koffie met collageenpoeder. Ook staat ze iedere dag in de ochtend op de loopband en sport ze later op de dag weer met een personal trainer. Je moet er wat voor over hebben, hé...

Bron: RTL | Beeld: Brunopress