Kiekeboe: Robin Martens laat groeiende babybuik zien

Babybuik on board!

Begin deze maand maakte Robin Martens bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje en nu laat ze trots haar groeiende babybuik zien!

Bijzonder

Sinds ze bekend maakte weer zwanger te zijn, kan niemand er meer omheen: op Instagram deelt Robin Martens van alles over haar tweede zwangerschap. Af en toe zit daar ook een kiekje tussen van haar groeiende buik, die al goed zichtbaar is. "Zo bijzonder dat er weer een baby in mijn buik groeit", laat ze weten bij een nieuwe reeks foto's. Eerder liet ze al weten dat haar buik een stuk sneller groeit dan bij de eerste zwangerschap.

De actrice straalt in een grote fluffy jas, waar haar belly uit piept. Ze kan op een hoop complimenten rekenen. "Wat ben je mooi zwanger!", "Je straalt helemaal, staat je goed" en "Wauw, prachtig!" zijn slecht een greep uit de vele reacties.

Baby 2

Robin deelde het blije nieuws eerder deze maand op Instagram. “Ik ben zwanger”, schreef ze in koeienletters onder een fotoreeks met vriendlief Benjamin en dochtertje Makéna. “Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg dankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap-posts haha.”

In september vorig jaar liet Robin al weten “kriebels” te hebben voor een tweede kindje. En nu is het zover: Robin en Benjamin worden ouders van nog een kleine spruit en Makéna wordt grote zus van haar nieuwe broertje óf zusje.

Kwaaltjes

Ondanks dat Robin het eerste trimester al achter de rug heeft, voelt ze zich nog niet top. "Misselijkheid, heel moe en hoofdpijn...", valt op haar Instagram te lezen. "Ik zit nu in het tweede trimester. De kwaaltjes zijn minder, maar nog niet weg. Bij Makéna in het tweede trimester had ik dat niet. Elke zwangerschap is echt anders." Enne, of het geslacht ook anders is? Dat deelt ze binnenkort!

Bron: Instagram, Grazia | Beeld: Instagram, NL Beeld