Hack: waarom je bij McDonald's altijd om het bonnetje moet vragen

Thank us later!

Zo nu en dan is het heerlijk om jezelf te verwennen met een Vega McKroket, een Big Mac of een grote friet van de Maccie. Maar vraag je dan ook altijd om een bonnetje? Waarschijnlijk niet. Een oud medewerker van McDonald's onthult waarom je dat wél zou moeten doen.

Slappe friet

Niks irritanter dan de hele dag uitkijken naar je warme, knapperige McDonald's frietjes en er dan achterkomen dat ze slap en koud zijn. Bummer. Gelukkig is er een oud medewerker opgedoken die maar al te graag deelt hoe je ervoor zorgt dat je altijd verse friet hebt en de bon heeft daar alles mee te maken.

Bonnetje

Vrijwel niemand vraagt om het bonnetje, want: waarom zou je? Nou, het wordt hoogst tijd dat je dat wel gaat doen. Dat doen mysteryshoppers namelijk ook. Mysteryshoppers kunnen op die manier hun maaltijd declareren bij hun baas. Als iemand om een bonnetje vraagt, houden medewerkers er altijd rekening mee dat diegene een mysteryshopper zou kunnen zijn. Ze zullen je daarom voorzien van verse frietjes en je zo snel mogelijk helpen.

Vraag jij om een bonnetje, dan krijg je volgens de oud medewerker diezelfde special treatment, omdat je zomaar een mysteryshopper zou kunnen zijn. Handig!

Bron: Kookfans | Beeld: Marlon Schmeiski via Pexels