Hailey Bieber bang om kinderen te krijgen: 'Ik huil hier letterlijk de hele tijd om'

In een recent interview deelt het model waarom ze het zo eng vindt om kinderen te krijgen.

10th Annual LACMA ART FILM GALA presented by Gucci

Het is een absolute no-go om te vragen wanneer iemand aan kinderen begint, maar Hailey Bieber en haar man Justin Bieber hebben de vraag al verscheidene keren gehad. En ja, de twee willen ooit een gezin stichten, maar het model onthult nu dat ze het behoorlijk eng vindt. 

Veel commentaar

Als iemand een kinderwens heeft, dan is het Hailey Bieber wel. Het model heeft nooit geheimzinnig gedaan over deze wens, maar onthulde onlangs wel dat ze het doodeng vindt.

2022 was geen makkelijk jaar voor Hailey. Zo kreeg ze een mini-beroerte en had ze een cyste ter grootte van een appel op haar eierstok. Alsof dat niet genoeg is, had ze ook nog de 'vete' met Selena Gomez. Op social media werd dat een groot ding, en daardoor kreeg ze enorm veel haat over zich heen. Niet heel tof. Allesbehalve zelfs. En dat resulteert erin dat ze het eng vindt om kinderen te krijgen, omdat ze in the public eye zullen opgroeien.

"Ik wil zo graag kinderen, maar ik vind het eng", vertelde ze over haar kinderwens aan The Sunday Times. "Het is al erg dat mensen dingen over mijn man of over mijn vrienden zeggen. Ik kan me niet voorstellen dat mensen dingen over mijn kinderen te zeggen hebben. Ik huil hier letterlijk de hele tijd om." Wel probeert ze ervoor zichzelf wat nuance aan te geven: "We kunnen alleen maar ons best doen om ze op te voeden. Zo lang ze zich maar geliefd en veilig voelen."

Opgroeien met beroemde ouders

Zelf groeide Hailey ook op met beroemdheden om zich heen. Haar vader Stephen Baldwin en haar oom Alex Baldwin zijn beiden bekende acteurs. Ze kan zich nog herinneren dat ze als kind al 'out and about' was. Als ze met hen over straat liep, werden ze continu gestopt door mensen die met hen op de foto wilden.

Kinderwens

Niet alleen Hailey heeft zich weleens uitgesproken over haar kinderwens. Ook haar man Justin heeft zich hier weleens over uitgesproken. Tijdens The Ellen DeGeneres Show in 2020 vertelde hij hierover nadat Ellen DeGeneres hem vroeg hoeveel kinderen hij zou willen. "Ik wil er zoveel als Hailey bereid is om te hebben", vertelde hij toen. "Ik zou het geweldig vinden om een kleine tribe te hebben, maar het is haar lichaam en het gaat erom wat zij wil doen."

Bron: The Sunday Times, The Ellen DeGeneres Show / Beeld: NL Beeld/BrunoPress