Aha! Zo maak je eten in het vliegtuig een stuk lekkerder

Aha!

Ben jij ook geen fan van vliegtuigvoedsel? Same! We kunnen nou niet zeggen dat het eten in een vliegtuig bepaald lekker is, toch? En hoewel je voor sommige vluchten maar een paar uur in het vliegtuig hoeft te zitten, is de kans groot dat je hoe dan ook kennis maakt met vliegtuigvoedsel. Enne, gelukkig kun je dit op déze manier een stuk lekkerder maken.

Favoriete thee

Neem ten eerste je eigen favoriete thee mee. En nee, dan bedoelen we natuurlijk niet een Starbucks-beker met daar je favoriete thee al ingegoten, maar een theezakje. Vraag aan de stewardess of ze je een bekertje met heet water wil geven en voilà! Je eigen thee smaakt immers een stuk lekkerder, toch?

Zout & peper zijn de key

Vaak kan je vliegtuigvoedsel herkennen aan de flauwe smaak. Enne, laat dat nou niet heel erg smakelijk zijn. Zeg daarom meteen bij het bestellen tegen de stewardess dat je wat extra peper en zout op je eten wil. Niet alleen met warm eten is dit een goede toevoeging, ook met belegde broodjes zullen peper en zout wonderen doen.

Ga voor verse maaltijden

Oké, dit klinkt misschien niet helemaal realistisch, maar het is een ding om zeker een keer goed over na te denken als je de menukaart voor je hebt liggen. Denk bijvoorbeeld na over de leveranciers van de broodjes: staat de leverancier goed aangeschreven of staan ze juist bekend om de vers bereide maaltijden? Go for it. Natuurlijk kun je ook je eigen verse dingen meenemen, maar vraag dan eerst wel of je deze überhaupt mee mag nemen tijdens je vlucht.

Ga voor- of achterin zitten

Deze truc is heel slim en voor de ervaren reizigers misschien niet zo geheel onbekend. Wanneer jij je vlucht boekt, boek dan stoelen helemaal voor- of achteraan in het vliegtuig. Waarom? De maaltijden worden hier bereid en opgewarmd. Als je dus voor- of achteraan in het vliegtuig zit heb jij de grootste kans op een superwarme maaltijd. Enne, dat wil je natuurlijk.

Instant noodles

Je hebt deze hack vast en zeker al eens voorbij zien komen op TikTok, maar instant noodles zijn de life saver van iedereen. Vooral als je op een korte vlucht zit zijn instant noodles je beste vriend. Snel, lekker én je weet wat je kan verwachten. Heerlijk, toch?

Bron: Beautify | Beeld: Adobe Stock