Geniaal: deze Stanley thermosfles hack moét je kennen

Wat een uitvinding.

De razendpopulaire Stanley Quencher, wie kent hem niet? Hij was al handig, maar na het zien van deze hack, wordt hij waarschijnlijk alleen nog maar gewilder!

Ice ice baby

Hij is overal uitverkocht: de Stanley Quencher H2.0 Flowstate Tumbler. De enorme thermosfles van 1,2 liter ging viral op TikTok en nu wil iedereen 'em hebben. Heb jij er eentje weten te bemachtigen? Dan is het hoog tijd dat je deze hack kent.

TikTikker Grace (@gracesherlock3) kwam erachter dat de Stanley fles niet alleen perfect is om je drankje warm of koud te houden, maar ook je Ben & Jerry's ijs. "Dit is zonder twijfel het slimste dat ik ooit in mijn leven heb uitgevonden", luidt het bijschrift van haar video. Daarin is te zien dat haar bak Ben & Jerry's preciés in de Stanley cup past. Zo blijft-ie lekker koud, maar is het ook een stuk makkelijker te eten: geen bevroren vingers meer, want je kunt de fles gewoon aan het handvat vasthouden terwijl je het ijs eruit lepelt. Genius.

@gracesherlock3 No more melty ice cream 💅 #lifehack #benandjerrys #icecream #stanleycup ♬ Just A Girl - No Doubt

Geniaal

Hoe Grace op dit geniale idee kwam? Toen ze ziek was, had ze geen zin om telkens haar bed uit te hoeven om haar B&J's uit de vriezer te pakken. Ze besloot hem in haar Stanley fles te doen, zodat hij koud zou blijven. Tot haar grote verbazing paste het perfect én smolt inderdaad niet.

De video is inmiddels miljoenen keren bekeken. "Ik had niet de behoefte zo'n fles te kopen, tot nu. Ik ben overtuigd dat ik er nu ook eentje moet hebben", luidt het in de comments. Een ander reageert: "Ook handig om stiekem ijs te eten zonder dat je kinderen het zien." Ha, die onthouden we ook.

Stond de thermosfles nog niet op jouw wishlist, dan nu waarschijnlijk wel.

Bron: Daily Dot | Beeld: NL Beeld, TikTok