Eerste hulp bij festivals: de festival-checklist

Ben jij helemaal klaar voor Lowlands, Sziget of Mysteryland? Happy in Shape stelde een checklist op, zodat je er zeker van bent dat je niets vergeet.

Lees ook

Het festivalseizoen is in volle gang bezig. Maar zonder goede voorbereiding ga je Lowlands, Sziget en Mysteryland niet overleven. Happy in Shape komt daarom met de oplossing: de festival-checklist. 

Voor sommigen is het de ideale minivakantie, voor anderen is het een drama: een meerdaags festival waarbij je gaat kamperen. Een goede voorbereiding maakt je verblijf op dat grote grasveld met honderden andere festivalgangers iets aangenamer. Daarom stelden wij deze festival-checklist samen, waarin staat wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf.

Wat er zoal op de checklist staat? Een goede tent, misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele pakket, een warme slaapzak en een luchtbed. Maar ook verlichting, een koelbox waarin je drankjes écht goed koud blijven (wel zo lekker), een stoel (als je even géén zin hebt om te staan of dansen) én een minigrill waarop je groentes, broodjes en (vega)burgers op kunt roosteren.

Wanneer je alle bovenstaande items hebt verzameld, moet je alle items die er voor zorgen dat je er prachtig uit ziet, niet vergeten. Een kleine deodorant die je makkelijk in je tas kunt stoppen, vochtige doekjes voor wanneer er geen toiletpapier is en goede (hand)crème die je kunt gebruiken voor alle droge plekken op je lichaam.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk weekendje kamperen op een festivalterrein. 

 

Laatste nieuws

Zie ook