Vergeet havermoutpap, deze havermoutcappuccino is wat je moet proberen! De shot espresso zorgt ervoor dat je klaar bent om aan de dag te beginnen en de vele vezels in havermout geven je gedurende de ochtend een vol en verzadigd gevoel. Twee vliegen in één klap!
Dit heb je nodig voor twee kopjes: 40 gram havermout – 250 ml (soja)melk – 1 eetlepel agavesiroop – 1 theelepel kaneel – 1 kopje espresso koffie.
Breng 150 gram melk met havermout aan de kook. Voeg het snufje kaneel toe en laat het doorkoken tot het gaar is. Voeg vervolgens de agavesiroop toe en roer dit er goed doorheen. Schenk het mengsel in twee kopjes, schuim de overige 100 gram melk op doe dit in de glazen. Tenslotte schenk je de espresso er voorzichtig in.
Ga jij dit drankje uitproberen?
Is het eigenlijk wel slim om minder koffie te drinken? >
Bron: Ballinnn & Betty’s Kitchen | Beeld: Betty’s Kitchen