Weekendtip: deel een brunch bij NENI Amsterdam

Maak kennis met de Oost-Mediterrane keuken, die bekend staat om een overvloed aan groente en rijke smaken van zongerijpt fruit.

Met het weekend voor de deur delen we maar wat graag fijne tips voor geslaagde vrije dagen. De tip van deze week is een weekendbrunch bij NENI in Amsterdam: een restaurant met een Oost-Mediterrane keuken, waar je allerlei mezze kunt delen.  

Opening 

Begin dit jaar opende NENI haar deuren in Amsterdam: een sfeervol restaurant met de unieke Lemonman bar en een deli met eigen bakkerij. Nieuw bij deze opening was het feit dat de Oost-Mediterrane keuken van het restaurant eerst alleen tijdens de avonduren of in de delite te beproeven was, maar vanaf toen ook tijdens de lunch en in het weekend bij de brunch.

Brunch

Tijdens de brunch maak je kennis met de Oost-Mediterrane keuken, die bekend staat om een overvloed aan groente, rijke smaken van zongerijpt fruit en delen. Schuif dus met vriendinnen aan en  deel bijvoorbeeld een mezze die de chef-koks in hun open keuken bereiden. Zo krijg je op een gezellige, smaakvolle manier superveel groenten binnen. Liever een gerechtje voor jezelf? Kies voor een of hoofdgerecht van frisse groente, specialiteiten van de houtskoolgrill of culinaire vis- en vleesgerechten uit de steenoven. En wil je nog net iets langer aan tafel blijven? Sluit dan af met een dessert… 

Voor €30 bestel je een mezze, hoofdgerecht of shakshuka met een glas verse jus d’orange en een kop koffie. Voor meer informatie, klik hier

Laatste nieuws