doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Kom kleding ruilen tijdens Ruilen op de bon

In dit museum kun je kleding ruilen.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Kledingruil

Kom volgende week zondag naar het Verzetsmuseum en ruil je oude kleding tijdens Ruilen op de bon. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Kledingruil

Duik deze week tussen je oude kleding en neem het zondag 13 oktober mee naar het Verzetsmuseum. In dat museum vindt die dag namelijk een unieke kledingruil plaats: vanaf 13:00 uur kun je kleding inleveren tegen bonnen. Per bezoeker mag je maximaal vijf kledingstukken inleveren en ook schoenen en accessoires vallen daaronder. Wat thuis mag blijven? Je raadt het vast al: ondergoed, badkleding en sokken. Met de verkregen bonnen kun je vervolgens je handen leggen op andere kledingstukken.

Kleding vermaken

Heb je een tof mode-item gespot waartegen je graag wilt ruilen, maar is het net te groot of te klein of sluit de pasvorm niet aan bij jouw figuur? Daar is gelukkig aan gedacht! Bij de ruil zijn namelijk twee studenten van een modeopleiding aanwezig en hun handen jeuken om jouw gemachtigde op maat te maken. Ook aanwezig bij het evenement zijn Youtuber Boncolor, die die middag stijladviezen geeft, en Cathelijne Blok die een deel van haar eigen kleding ruilt.

Mode op de bon

De kledingruil is onderdeel van de randprogrammering bij de tentoonstelling Mode op de bon, een tentoonstelling die vanaf vrijdag te bewonderen is. Wil je meer over die tentoonstelling weten? Klik hier.

Ruilen op de bon vindt zondag 13 oktober plaats van 13:00 tot 17:00 uur en is gratis voor bezoekers van het Verzetsmuseum.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');