Hailey Bieber reageert op zwangerschapsgeruchten

Kort maar krachtig.

Fans van Justin en Hailey Bieber wisten het na de Grammy Awards afgelopen weekend zeker: Jailey is zwanger! Het model reageert op de geruchten.

Losse jurk

Hailey verscheen samen met hubby Justin op de rode loper van de Grammy Awards om hem en zijn acht nominaties te supporten. Niet snel daarna begon de geruchtenmolen te draaien: onder haar losse Saint Laurent jurk zou ze een babybump verbergen. Radar Online bracht het nieuws dat het koppel hun eerste kindje verwacht groots, waardoor Hailey het niet kon laten om te reageren. "Ik ben niet zwanger, laat me met rust", laat ze kort maar krachtig weten.

Veel te vieren

Niet alleen haar jurk, ook een Instagram post die Hailey onlangs plaatste zorgde voor vermoedens bij fans. "Zo trots op jou en het Justice album", schreef ze bij een foto met haar man. "Wat een geweldig jaar is dit geweest! We hebben zoveel te vieren", sloot ze af. Bij het laatste zinnetje hoopten fans dat het om een baby ging, maar dat is duidelijk niet het geval.

Proberen

Ze mag nu dan wel niet zwanger zijn, Hailey is er altijd open over geweest dat ze wel graag kinderen wil. In een interview met The Wall Street Journal liet ze onlangs weten dat ze vroeger heel jong moeder wilde worden, maar daar op terug is gekomen. Nu wil ze zich focussen op haar skincare lijn Rhode. "Zeker geen kinderen dit jaar, dat zou een beetje te hectisch worden", vertelde ze. "Ik denk dat we het in de komende paar jaar wel zullen gaan proberen, maar er is een reden dat ze het proberen noemen, nietwaar? Je weet niet hoe lang het zal duren."

Gevoelig onderwerp

Hailey is duidelijk niet blij met de constant aanhoudende zwangerschapsgeruchten. Eerder vertelde ze het vermoeiend te vinden dat mensen altijd verwachten dat er na een huwelijk een baby komt. "Iedereen gaat daar automatisch vanuit. Maar hoe zit het met alle dingen die ik met mijn carrière wil bereiken?"

Meerdere sterren zijn er de afgelopen jaren al duidelijk over geweest dat het speculeren naar zwangerschappen nu echt eens over moet zijn. Je weet immers nooit of het een gevoelig onderwerp is.

Bron: E! Online, Page Six, Seventeen | Beeld: BrunoPress