Dit is wat Sylvie Meis op een dag eet

De presentatrice houdt zich aan een strak eetregime.

Sylvie Meis heeft een figuur waar je u tegen zegt. Dat dit strakke figuur de presentatrice niet zomaar aan komt waaien, is een feit. Ze werkt zich bijna dagelijks in het zweet en houdt er een strak eetregime op na. Maar hoe ziet het eetschema van Sylvie er eigenlijk uit?

Killerbody

Naast haar werk als presentatrice timmert Sylvie ook al jarenlang aan de weg als model. Het is voor Sylvie dan ook belangrijk om gedurende het jaar in shape te blijven. Onlangs deelde ze via Instagram Stories haar dagmenu – en daaruit bleek dat de presentatrice vooral gezonde voeding naar binnen werkt.

In Shownieuws deelden voedingsdeskundige Vivian Reijs en personal trainer Carlos Lens dat het eetdagboek van Sylvie uit gezonde producten bestaat, maar niet voor iedereen weggelegd is. "Dit werkt voor haar om in shape te blijven, maar dat betekent niet dat het ook voor jou werkt. Ieder lichaam is anders."

Eetdagboek

De presentatrice start de dag op de manier waarop velen hun dag starten: met een flinke bak koffie. Ze drinkt haar koffie zwart en ontbijt met een eiwitomelet en fruit. Als snack neemt Sylvie een wortelsapje met gember. De lunch van de presentatrice bestaat uit watermeloensap en een garnalensalade.

Als middagsnack neemt Sylvie groenten met hummus. Op het avondmenu staat zeebaars met groente. Uiteraard heeft de presentatrice ook weleens een cheat day, zo spotten we Sylvie op Instagram met een stuk pizza in haar hand.

Bron: Shownieuws, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram