Lekker luchtig: Kendall Jenner poedelnaakt aan het zonnen

"Je bent je kleding vergeten!"

Als je een privé zwembad hebt, kun je doen en laten wat je wil. En dat is precies wat Kendall Jenner deed. Zonder kleding vertoefde ze aan het water om te genieten van de zon.

Poedelnaakt

Kendall Jenner heeft een heerlijk weekend achter de rug. In een photodump op Instagram laat ze zien wat ze allemaal gedaan heeft: paardrijden, een nachtelijk autoritje, heerlijke sushi én poedelnaakt zonnen. Enne, iedereen kan meegenieten van dat laatste moment. Op een pet na ligt het topmodel zonder kleding op een zonnebedje aan her zwembad. "Kenny broke the internet", luidt een reactie. Een ander comment: "Je bent je kleding vergeten!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

[ont-link-tool url="HIER DE URL VAN HET ARTIKEL"]

Break-up

Het zou zomaar kunnen dat dit gezellige weekend afleiding was voor Kendall. Het gerucht gaat dat haar relatie met Devin Booker op de klippen is gelopen. Nadat ze samen op het huwelijk van Kourtney Kardashian in Italië waren verschenen, zou het bergafwaarts zijn gegaan. "Kendall heeft het gevoel dat ze niet op dezelfde pagina zitten", aldus een anonieme bron tegenover Entertainment Tonight. "Ze hebben veel discussies gehad over de toekomst, maar denken er beiden anders over. Hun levens zijn te verschillend." Het ex-koppel heeft nog altijd goed contact met elkaar en een verzoening zou volgens bronnen niet uitgesloten zijn; ze hopen beiden nog dat het goedkomt.

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: BrunoPress, Instagram