Happy in Shape's grote liefdes zomerhoroscoop

Hoe romantisch wordt jouw zomer op liefdesgebied?

Couple watching the sunset in a convertible car.

It's summertime! Tijd om er lekker op uit te gaan en te genieten van alles wat dit zonnige seizoen te bieden heeft. Maar... hoe romantisch wordt jouw zomer op liefdesgebied? Je leest het hier!

Ram - 21 maart t/m 20 april

In de liefde is de Ram allesbehalve terughoudend. Rammen zijn dol op avontuurlijke dates. Het allerleukst vinden ze het als er geen planning is en jullie ter plekke bedenken wat voor spannends jullie kunnen gaan doen. Voor een Ram is maar weinig te gek.

Stier - 21 april t/m 20 mei

Een Stier houdt ervan om te weten waar hij aan toe is. Op alle vlakken, maar op liefdesvlak is dit misschien nog wel het belangrijkste. Een stabiele relatie zonder te veel ups en downs is ideaal. En als het eenmaal zover is, ben je een heel fijne partner. Jij zet je lover altijd op nummer één en bent er voor je liefje als deze hulp nodig heeft.

Tweelingen - 21 mei t/m 21 juni

Tweelingen hebben een partner nodig die ze blijft fascineren, want ook op liefdesgebied is dit sterrenbeeld gauw verveeld. Zoek dus naar een partner die je intellectueel blijft uitdagen, die je blijft prikkelen en waar je nieuwsgierig naar blijft. Als je na maanden of zelfs jaren nóg dingen blijft leren over je lover, zit je helemaal goed.

Kreeft - 22 juni t/m 23 juli

Als Kreeft heb je enorm veel liefde te geven. Je familie en goede vrienden zijn alles voor je. In een relatie is dat niet anders. Je wilt dat jouw partner zich geborgen en veilig voelt bij jou en je hebt de bijzondere kwaliteit om precies aan te voelen wat daarvoor nodig is. Wat het ook is, jij gaat heel ver om jouw lover te geven wat hij of zij nodig heeft.

Leeuw - 24 juli t/m 23 augustus

Als je verliefd bent, dan overlaad jij je (potentiële) lover met liefde. De ander mag alles van jou hebben; je tijd, je aandacht, bergen cadeautjes. Je laat gewoon heel graag zien dat je hem of haar helemaal het einde vindt. Dit verwacht je overigens ook terug van de ander. Je vindt niets fijner dan merken dat jouw liefje trots op je is.

Maagd - 24 augustus t/m 22 september

In de liefde ben je trouw, eerlijk en ontzettend loyaal, maar die kant van jou krijgt een ander niet zomaar te zien. Absoluut niet zelfs, want jij bent erg kritisch op je (potentiële) partner. Voordat je iemand laat zien wat jij in huis hebt, wil je zeker weten dat de ander jouw moeite en tijd waard is. En weet je, daar is helemaal niets mis mee.

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Niet alleen tijdens het sporten ben je graag samen, dit geldt eigenlijk ook gewoon voor... het leven. Je streeft ernaar om je te verbinden met anderen en je bezit de kwaliteiten om dat voor elkaar te krijgen. Geen sterrenbeeld is zo flirty als de Weegschaal, dus je hebt een ander zo voor je gewonnen. Eenmaal in een relatie doe je er alles aan om de harmonie te bewaren. Een fijne balans is alles voor je.

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Vertrouwen is een dingetje voor jou. Je laat niet zomaar iemand toe, maar doet eerst wat (stiekem) onderzoek om erachter te komen wat de ander van je wil. Dat kan ontzettend lang duren en is niet zonder reden, want zodra jij een duidelijk beeld hebt over de intenties van jouw (potentiële) lover krijgt deze toegang tot jouw intense binnenwereld. Een partner die het graag oppervlakkig houdt, is dan ook niets voor jou. Jij zoekt een soulmate en niets minder dan dat.

Boogschutter - 23 november t/m 22 december

Voor jou is het belangrijk om je vrijheid nooit kwijt te raken. Of je nu in een relatie zit of niet, jij wilt hoe dan ook kunnen doen waar je zin in hebt. Dat gaat het beste met een enthousiaste, avontuurlijke partner die – net als jij – dol is op avontuur. Gewoon een drankje doen is niet per se jouw beeld van een fantastische date, jij gaat er liever samen op uit.

Steenbok - 23 december t/m 20 januari

In de liefde ben je – net als in het normale leven – serieus aangelegd. Jij bent niet zomaar onder de indruk van een ander. Als het iemand lukt om jou omver te blazen, dan heeft deze persoon aan jou een extreem toegewijde partner. Je bent beschermend, trouw en doet alles voor je partner. Laat jezelf ook eens in de watten leggen!

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Jij bent geneigd om te vallen voor iemand met wie je eerst een vriend-schap hebt opgebouwd. Je vindt het prettig als jullie op een lijn liggen, maar tegelijkertijd moet de ander jou wél blijven uitdagen. Omdat Watermannen in het algemeen opvallende types zijn, is een teruggetrokken partner voor jou geen goede match. Jij voelt je het beste naast iemand die weet wat hij/zij wil.

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

In de liefde heb je hoge verwachtingen van de ander. Dat komt omdat jij niet zomaar iemand zoekt die je leuk vindt, jij zoekt een soulmate. Je wilt dat iemand jou tot in het diepste van je ziel begrijpt en aanvoelt. Eerlijk is eerlijk: dat is geen makkelijke taak om te vervullen, want er gebeurt nogal wat in dat diepste van jouw ziel. Gun jezelf de tijd om een (potentiële) partner te leren kennen.

Tekst: Bente de Bruin | Beeld: iStock