Jessie Jazz Vuijk is 100 dagen sober: 'Een verrijking'

'Ik voel mij trots, fit en schoon'

Rob Peetoom 50th anniversary

Jessie Jazz Vuijk heeft dit weekend op Instagram heugelijk nieuws gedeeld. De girl boss is namelijk 100 dagen sober, zo schrijft ze in een emotionele post op Instagram.

Geen alcohol

Eerder dit jaar vertelde Jessie Jazz openhartig dat ze verslaafd is aan alcohol. Inmiddels is ze daarvan aan het afkicken. "100 dagen sober, nuchter, geen druppel. De woorden klinken droevig maar ik kan je zeggen, het is een verrijking", begint Jessie Jazz haar post. "Geen katers die mij uit mijn flow halen, geen discussies in mijn hoofd of ik wel of niet ga drinken en geen verdoving. Je krijgt de real deal."

Jessie merkt dat ze veel meer gedaan krijgt nu ze sober is. "Ik heb tijd om in mijn dromen te steken. Ik voel mij trots, fit en schoon. Ik slaap orgastisch lekker en de ochtenden zijn een feestje. Ik ga naar dingen toe waar ik zin in heb en niet een fles wijn om het leuk te hebben. Ik ga het leven aan, meer dan dat ik ooit heb gedaan. No escape. Recht erdoorheen, niet altijd makkelijk maar het brengt je het meeste."

Om te vieren dat Jessie al 100 dagen geen alcohol heeft gedronken, geeft ze haar lever een zogeheten cleanse. "Flessen appelcider & shots olijfolie, woohooo! Het wordt een wilde week…" Volgens Jessie zou dit bijvoorbeeld galstenen uit je lever halen. Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Celebrities
  • ROB PEETOOM 50TH ANNIVERSARY, cocktail party, sit down dinner & fashion/hair show in celebration of Rob Peetoom's 50th anniversary in Sugarcity - Halfweg Op de foto: Jessie Jazz Vuijk