Wees er snel bij: 22% korting op alle tijdschriften uit 2022!

Lekker lezen!

Nooit genoeg magazines om te lezen? Happy in Shape begint de maand februari met een bijzondere actie: je krijgt nu 22% korting op alle tijdschriften uit 2022! Op Happy in Shape, maar ook vele andere mooie titels.

Korting!

Grote kans dat jij als goed voornemen had om in 2023 wat vaker een me-momentje in te lassen. En hoe kun je dat beter doen dan door je even terug te trekken met een goed tijdschrift? Met Happy in Shape geniet je van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle. Enne, speciaal voor jou heeft Happy in Shape daarom een actie die je niet aan je voorbij kunt laten gaan: je krijgt nu 22% korting op alle nummers uit 2022.

En die korting is niet alleen geldig op Happy in Shape, maar op álle tijdschriften op Tijdschrift.land! Ook op de 2022 edities van Elegance, Grazia, Beau Monde, Marie Claire en Lekker krijg je deze korting. Verder doen ook Wieler Revue, Golfers Magazine, Noorderland, Nautique, Panorama en Playboy mee met de actie.

Gebruik maken van deze once in a lifetime korting? Klik dan hier.

Een stapel tijdschriften is ook het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder of vader, partner, zus, beste vriendin of leuke collega. O, en het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je deze maand jarig bent. Maar wees er snel bij, want op is op. Happy reading!