Eva Jinek deelt trots een foto van haar babybuik

"We zijn er klaar voor!"

Eva Jinek is in blijde verwachting van haar tweede kindje en dat is inmiddels goed te zien. Op Instagram deelt ze trots een foto van haar groeiende buik.

Babybuik

"We zijn er klaar voor!" jubelde ze begin deze week op The Gram. Daarmee doelde ze op de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Jinek. Haar buik is goed aanwezig en ze ziet er stralend uit. Dat valt ook haar volgers op. "Je ziet er prachtig uit" en "Mooi buikje hoor", luidt het in de comments.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Lijdensweg

Eva maakte het babynieuws in februari bekend in haar talkshow. “Ik was zo mijn buik aan het inhouden al die maanden”, vertelde ze. “Fijn dat ik het eindelijk kon zeggen."

Ze liet ook weten dat die eerste maanden best een lijdensweg waren. “Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip. En soms ook een beetje lijdensweg”, schreef ze in haar nieuwsbrief. “Als niemand kijkt, houd ik m’n borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo’n pijn doen.” En dan de moe- en misselijkheid er nog bovenop. “Misselijkheid spoelt in golven aan, dan weer krachtig, dan weer zeurend op de achtergrond. Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen.”