Romy Monteiro onthult al haar blijmakers

'Ik hoop dat later door te kunnen geven aan mijn kinderen'

Jurkjes van Elisabetta Franchi, Yves Saint Laurent-tassen, het parfum van Rihanna en natuurlijk haar vriend, want 'iedereen verdient een Jasper in zijn leven'. In de gloednieuwe Beau Monde staan alle grote genoegens en pleziertjes van niemand minder dan Romy Monteiro.

Familie

"Ik kom van het woonwagenkamp en daar zijn families heel hecht", legt ze uit als Beau Monde vraagt wat haar blijmakers zijn. "Ik vind het gek dat mijn vriend de kinderen van zijn nichtjes niet kent. Hoe kán dat nou? Zelf zie ik mijn neefjes en nichtjes als broertjes en zusjes. Ik heb in mijn jeugd veel warmte en liefde gevoeld en hoop dat later door te kunnen geven aan mijn kinderen."

Grote liefde

Natuurlijk maakt haar grote liefde Jasper haar ook erg blij. "Jasper en ik vullen elkaar goed aan. Ik ben recht voor mijn raap, durf veel. Hij is voorzichtiger. Ik trigger hem, hij tempert mij. Hij is zo'n lief en goed mens."

Ook legt ze uit dat haar moeder Antje het allemaal heel erg snel vond gaan. "Voor wij een relatie kregen was ik verloofd met een ander. Mijn moeder sputterde dat het zo snel ging tussen Jasper en mij, ze was erg gehecht aan haar ex-schoonzoon. Ik zei toen: 'Geloof me, het is goed, iedereen moet een Jasper in zijn leven hebben'. Een jaar later hoorde ik haar tegen een vriendin zeggen dat Jasper zo leuk is en dat iedereen een Jasper in zijn leven moet hebben." Ha!

Alle blijmakers van Romy Monteiro lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf vandaag in de winkels!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld