What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Attractive caucasian woman in a swimsuit makes a selfie on a sma

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Brooks Running komt met Run Proud collectie

Elk jaar komen er weer nieuwe Pride collecties op de markt, en net zoals voorgaande jaren lanceert Brooks Running ook in 2023 haar Run Proud collectie. Na Lisa Congdon in 2022 werken we dit jaar namens Brooks samen met een designer uit de LGTBQIA+ community die de populaire Ghost schoen een bijzonder Pride jasje geeft. In 2023 is dat niemand minder dan Wednesday Holmes (they/them).

Fabiënne Chapot lanceert Relove

Fabienne Chapot introduceert met trots RELOVE, een gebruiksvriendelijk circulair platform om preloved ontwerpen te verkopen en te shoppen. Het concept daagt traditionele systemen uit om bewuster winkelen aan te moedigen en kledingstukken zo lang mogelijk in gebruik te houden. RELOVE, dat op 22 juni van start gaat met een speciale website, is het nieuwste initiatief in het voortdurende streven van Fabienne Chapot om haar impact op het milieu te verminderen en te bouwen aan een meer verantwoorde toekomst van de mode.

Vattenfal en Cara Delevingne komen met face mist gemaakt van afvalwater

Cara Delevingne, model en pleitbezorger van het klimaat, is het gezicht van een nieuw beautyproduct met een ongebruikelijk hoofdbestanddeel: industrieel afvalwater, afkomstig van een fabriek die gebruik maakt van fossielvrije waterstof. De uitstoot van deze brandstof is zo schoon, dat het verwerkt kan worden in een verfrissende mist voor het gezicht. Voor deze ‘Industrial Emissions Face Mist’ werkt Cara samen met energiebedrijf Vattenfall.

Anita & Rosa Faia beha's

Anita & Rosa Faia hebben veel verschillende lijnen binnen het merk waaronder prothese beha’s, sexy kant ondergoed en kleurrijke sportbeha’s. Rosa Faia staat voor sexy, vormende, modieuze lingerie en kleurrijke, luxueuze badmode. Als specialist in grote maten produceren wij tot en met cup J. Dankzij de speciale snit van onze Big cup-beha's komen ook grotere borsten mooi tot hun recht.

Breng je huis tot leven met Amazon’s nieuwe Echo Pop compacte smart speaker

Een kleine maar fijne smart speaker, die echt overal in huis past? Dat is de Echo Pop, de nieuwste compacte smart speaker van Amazon. Echo Pop heeft een geheel nieuwe semi-bolle vorm, met een speciaal ontworpen naar voren gerichte directionele luidspreker, die een vol geluid levert. Hiermee is het een perfecte slimme luidspreker voor kleine ruimtes. Ideaal voor op je bureau, keukenblad of logeerkamer.

echo pop

La Roche-Posay lanceert Toleriane Rosaliac AR Concentraat en Toleriane Rosaliac AR SPF30

La Roche-Posay, wereldwijd het meest aanbevolen huidverzorgingsmerk door dermatologen, breidt Toleriane productlijn uit met de nieuwste toevoeging Toleriane Rosaliac AR. De nieuwe producten Toleriane Rosaliac AR Concentraat en Toleriane Rosaliac AR SPF30 zijn voor de huid met een neiging tot rosacea.

Toleriane Rosaliac AR Concentraat is een dagelijkse, hydraterende verzorging die roodheid corrigeert en helpt terugval te vermijden. Het is een intensief concentraat dat de huid verzacht en kalmeert, de huidbarrière verbetert en roodheid onmiddelijk corrigeert dankzij de groen getinte crème. Gebruik 1 of 2x per dag op een schone huid.

De nieuwste innovatie van Le Pain Quotidien: Cannabisbrood.

Cannabisbrood is het meest ecologische brood tot nu toe van Le Pain Quotidien en ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het bestaat uit een mix van gepelde en ongepelde cannabiszaden, bloem van gemalen cannabiszaad, de traditionele Le Pain Quotidien zuurdesem en biologische bloem. Hennepzaden zijn lekker en gezond, maar de keuze voor dit controversiële zaad is in de eerste plaats ecologisch gedreven, want de teelt van Cannabis Sativa L. plant biedt veel voordelen voor de landbouw, en onze planeet in het algemeen.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Attractive caucasian woman in a swimsuit makes a selfie on a smartphone while walking at the sunrise by the sea.