Beschuit met muisjes! Robin Martens bevallen van zoontje

Wát een mooie naam!

Geweldig nieuws voor Robin Martens en haar vriend Benjamin! De twee delen trots op Instagram dat ze opnieuw ouders zijn geworden, dit keer van een prachtig zoontje.

Tweede kindje

Sinds Robin aankondigde dat ze in verwachting was van haar tweede spruit, hield ze haar volgers regelmatig op de hoogte van haar babybump. Zo deelde ze vaak prachtige kiekjes van haar buik en vertelde ze hoe ze zich voelde.

Op 9 september 2023 was het ein-de-lijk zover en mochten de twee hun kleine spruit verwelkomen. "Dit gevoel is opnieuw onbeschrijfelijk. De liefde die je voelt als je kindje geboren wordt is zo ontzettend bijzonder. Wij zijn nu een gezin met 2 kindjes en ik ben daar ongelofelijk blij mee en trots op", zo schrijft ze onder andere bij haar bericht.

Bijzondere naam

Ook deelt Robin de naam van hun zoontje. Enne, die heeft een wel héle bijzondere betekenis. "🧸 Jafaní 🧸 (...) Zijn naam betekent: The beautiful One!" Wauw!

Daarnaast neemt Robin de tijd om een eerbetoon te geven aan hun kersverse spruit. "Lieve Jafaní, je bent echt zo lief en mooi! Ik staar vanaf het moment dat je geboren bent non-stop naar je en ik ben nieuwsgierig naar elk geluidje en elke beweging die je maakt. Je bent echt perfect! Wat een intens geluk weer 🤎"

Grote zus

Maar daar blijft het niet bij. Ook wil Robin haar eerste kindje – en tevens grote zus – Makéna toespreken in haar bericht. "Lieve Makéna, je bent zo mega lief en ook voor je broertje. Ik ben zo dankbaar voor zo een leuk knuffelig lief blij meisje als jij in mijn leven. Mama is mega trots op jou en ik zal er altijd voor je zijn als je toch even moet wennen dat je nu ineens grote zus bent geworden 🤍" Ahw! Namens Happy in Shape, gefeliciteerd!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram