De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

En dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presenteren we de nieuwste editie met niemand minder dan Nicolette Kluijver op de cover. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory

Haar happy en healthy lifestyle werkt aanstekelijk. Nicolette Kluijver (bijna 339) houdt van gezond leven, zowel fysiek als mentaal. Maar je moet de Expeditie Robinson-presentatrice niet op een yogamat neerzetten. "Dan word ik helemaal kriegel, laat mij maar lekker wandelen", vertelt ze in de nieuwste Happy in Shape.

Beauty

Stoom je beautywise klaar voor de herfst met glow uit een potje, oppeppende make-up en hulpjes om in shape te blijven. Bring it on!

Fit

Nederland te saai om te hiken? Never nooit niet, en zeker niet in de herfst. Van de Utrechtse Heuvelrug tot de Noord-Hollandse duinen: ook in eigen land valt ontzettend veel te ontdekken. Dus trek die wandelschoenen aan en geniet van al die warme kleuren in de natuur om je heen.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Health

Dat moedervlekken kunnen veranderen in huidkanker, is wel bekend. Maar beseffen we ook hoe groot de kans is dat we er zelf mee te maken krijgen? Het aantal mensen met melanomen neemt schrikbarend toe. Waar komt die groei vandaan en – minstens zo belangrijk – hoe herken je een verdacht plekje?

Vrouwenpower

Mannen bundelen hun krachten al eeuwen in men only- studentenverenigingen en netwerkclubjes. Vrouwen bleven tot dusver achter, maar ze zijn bezig aan een ware inhaalslag. Van de zakenwereld en de politiek tot de kunstwereld. Op alle vlakken zoeken vrouwen elkaar om te inspireren, versterken en empoweren.

Avontuur

Op haar 28ste besloot Tamar (36) haar droombaan als recherche- psycholoog op te zeggen en te gaan reizen. Inmiddels leeft ze al 8,5 jaar als nomade en schreef ze het boek Fulltime avonturier. Happy in Shape sprak haar toen ze met haar reisgenoot, kameel Einstein, even terug was in Nederland.